2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Külföld

David Hasselhoff nincs többé

A rajongók értetlenül állnak a történtek előtt. A Baywatch egykori sztárja mindenkit meglepett.

david hoffDavid Hasselhoff sokkolta rajongóit! – a Baywatch egykori sztárja egy videóban jelentette be a közösségi oldalán, hogy ezentúl nem Hasselhoffnak hívják majd, hanem Hoffnak azaz David Hoff. Elkezdőtek a találgatások, hogy vajon miért volt erre szükség, sokan arra gondoltak, hogy a színész és nem mellesleg remek énekes ezzel szeretne lezárni egy korszakot és maga mögött hagyni a botrányos múltat.

A rajongók egy része és persze mi is, azt sajnálják a legjobban, hogy ha már névváltoztatásra adta a fejét, akkor nem Michael Knight lett a Knight Rider film után.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.

 • Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton.