2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XV.kerület

Döntősök vagyunk!

Kolozsvár út - Mézeskalács tér

Kolozsvár út – Mézeskalács tér

Hurrá, döntőbe jutottunk az Urbanista és az Otthontérkép közös játékában, a Városnegyed-bajnokságban, ahol arra lehet szavazni, melyik a budapestiek legkedveltebb városrésze! Az északi elődöntő két legtöbb szavazatot kapó városrésze jutott be a döntőbe, ahol a déli elődöntő első és második helyezettjével fog megküzdeni Budapest legkirályabb városrészének a címéért. Az északi elődöntő nyertese Újlipótváros lett, a második legtöbb szavazatot pedig Rákospalota kapta, vagyis bent vagyunk a döntőben!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.