EUR: 309,29 Ft
CHF: 288,62 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XV.kerület

Döntősök vagyunk!

Kolozsvár út - Mézeskalács tér

Kolozsvár út – Mézeskalács tér

Hurrá, döntőbe jutottunk az Urbanista és az Otthontérkép közös játékában, a Városnegyed-bajnokságban, ahol arra lehet szavazni, melyik a budapestiek legkedveltebb városrésze! Az északi elődöntő két legtöbb szavazatot kapó városrésze jutott be a döntőbe, ahol a déli elődöntő első és második helyezettjével fog megküzdeni Budapest legkirályabb városrészének a címéért. Az északi elődöntő nyertese Újlipótváros lett, a második legtöbb szavazatot pedig Rákospalota kapta, vagyis bent vagyunk a döntőben!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.

 • Túrával kezdték a tavaszt

  Túrával kezdték a tavaszt

  Kisgyermekes családok, fiatalok és nyugdíjasok egyaránt nekivágtak a budai hegyek zöldellő erdei útvonalainak a tavaszköszöntő…

 • Fatboy Slim a VOLT-on

  Fatboy Slim a VOLT-on

  A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája visszatér a 25. Telekom VOLT Fesztiválon, június 26-án. Norman Cook, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fatboy Slim nevéhez olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now.