EUR: 311,46 Ft
CHF: 266,94 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Dráma a FEM3-s műsor forgatásán!

Sokunknak ismerős a helyzet, amikor szeretünk biztosra menni az élet több területén. A FEM3, Én is tükörbe nézek 2. című műsorának e heti szereplője a 35 éves Erika is hasonlóképpen gondolkodik, főleg ha ruhákról van szó. A kifejezetten csinos hölgy szinte egész életében ódzkodott a nőiesebb ruhadaraboktól, pedig párja nagyon értékelné, ha csinosabban öltözködne a mindennapokban.  Erikának ahhoz, hogy teljes értékű párkapcsolatban élhessen, a saját démonjaival is meg kellett küzdenie, hiszen ő nem a párjának nem akart tetszeni, hanem saját magát nem tudta elfogadni.

EITN 2_Ep 5_Kovacs Erika_after EITN 2_Ep 5_Kovacs Erika_before (1)

A műsor két stylistjának, Holdampf Lindának és Varró Andrásnak a lehetetlennel kellett megküzdeniük a forgatáson. Míg András a tükör előtt szembesítette Erikát azzal a ténnyel, hogy igen is ki kéne lépnie a komfortzónájából, addig Linda – Erika tudtán kívül – annak párjával a tükör mögül figyelte az eseményeket.


– Ennek a makacsságnak akár komoly magánéleti következményei is lehetnek, úgyhogy Erika végül nem tudta megakadályozni, hogy kitörjenek a könnyei – mondta Varró András a műsorban, melyről Erika később így vélekedett:

EITN 2_Ep 5_werk 1

– András a lelkembe gázolt. Viszont ez nem cserbenhagyásos gázolás, mert a kemény pillanatok után segítettek is nekem, mivel rádöbbentettek, hogy csak akkor lehet teljes értékű a párkapcsolatom, ha képes vagyok elfogadni és megérteni a partnerem igényeit is – mesélte könnyeivel küszködve a műsorban Erika, akinek bátorságát és szépségét a forgatás végén párja a karjai közt ecsetelte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.