EUR: 307,19 Ft
CHF: 286,20 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Belföld

Elindulnak a reggeli járatok a Liszt Ferenc-repülőtérről

Budapest, 2014. február 15.
A légitársaságok emblémáját és kódját, valamint a célállomást és az indulást megjelenítő információs tábla a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (korábbi nevén Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér) 2A Termináljának indulási csarnokában.
MTVA/Bizományosi: Simó Endre
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

Helyreállították a számítógépes rendszert a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér 2-es terminálján, folyamatosan indulnak a kedd reggeli járatok – közölte a Budapest Airport Zrt. helyettes szóvivője az MTI-vel.

Kurucz László elmondta: megkezdődött a poggyászfeltétel és a járatindítás. A nap folyamán az induló járatoknál előfordulhatnak még késések, illetve a poggyász később érhet célba. A Budapest Airport folyamatosan dolgozik a forgalom helyreállításán – tette hozzá.

Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. szóvivője a Kossuth rádió 180 perc című műsorában elmondta: 6 és 8 óra között tizenöt járatot érintett a késés. Az, hogy egy ilyen helyzetben milyen sorrendben indítják a járatokat, a légitársaságok döntésén is múlik. Véleménye szerint egy órán belül megszűnik a sorban állás.

Informatikai hiba miatt a kedd reggeli járatok nem indultak el időben a Liszt Ferenc-repülőtérről.

Kapcsolódó Cikkek