EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XV.kerület

Ellopták a gyerekek ebédjét

gyerek, eszik, menza

Repeta sem volt (képünk illusztráció)

Áll a bál a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzáján. Az elmúlt időszakban ugyanis egyre több panasz érkezett a polgármesteri hivatalba, amelyekben a szülők nem csak az étel minőségét kifogásolták, hanem azt is, hogy gyakran még egy szelet húst sem kaptak a befizetett ebédhez a gyerekek, a repeta pedig már szóba sem jöhetett. A térfigyelő kamerák képei alapján a vizsgálat megállapította: a konyhai személyzet volt felelős a történtekért, amelynek néhány tagja műanyag zsákokban vitte haza az ételt. Az alpolgármester feljelentést tett az ügyben, a rendőrség pedig lopás gyanúja miatt indított eljárást és három személyt gyanúsítottként hallgattak ki. Két konyhai alkalmazottat már ki is rúgtak az intézményből. Azóta újra repetázhatnak a kisiskolások – írja az Eduline.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.