2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XV.kerület

Ellopták a gyerekek ebédjét

gyerek, eszik, menza

Repeta sem volt (képünk illusztráció)

Áll a bál a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzáján. Az elmúlt időszakban ugyanis egyre több panasz érkezett a polgármesteri hivatalba, amelyekben a szülők nem csak az étel minőségét kifogásolták, hanem azt is, hogy gyakran még egy szelet húst sem kaptak a befizetett ebédhez a gyerekek, a repeta pedig már szóba sem jöhetett. A térfigyelő kamerák képei alapján a vizsgálat megállapította: a konyhai személyzet volt felelős a történtekért, amelynek néhány tagja műanyag zsákokban vitte haza az ételt. Az alpolgármester feljelentést tett az ügyben, a rendőrség pedig lopás gyanúja miatt indított eljárást és három személyt gyanúsítottként hallgattak ki. Két konyhai alkalmazottat már ki is rúgtak az intézményből. Azóta újra repetázhatnak a kisiskolások – írja az Eduline.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.