2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XV.kerület

Ellopták a gyerekek ebédjét

gyerek, eszik, menza

Repeta sem volt (képünk illusztráció)

Áll a bál a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzáján. Az elmúlt időszakban ugyanis egyre több panasz érkezett a polgármesteri hivatalba, amelyekben a szülők nem csak az étel minőségét kifogásolták, hanem azt is, hogy gyakran még egy szelet húst sem kaptak a befizetett ebédhez a gyerekek, a repeta pedig már szóba sem jöhetett. A térfigyelő kamerák képei alapján a vizsgálat megállapította: a konyhai személyzet volt felelős a történtekért, amelynek néhány tagja műanyag zsákokban vitte haza az ételt. Az alpolgármester feljelentést tett az ügyben, a rendőrség pedig lopás gyanúja miatt indított eljárást és három személyt gyanúsítottként hallgattak ki. Két konyhai alkalmazottat már ki is rúgtak az intézményből. Azóta újra repetázhatnak a kisiskolások – írja az Eduline.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.