2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb IV.kerület

Fegyőrök küzdöttek a Horváth István Judo Csarnokban

Büntetés-végrehajtás Szervezet 2015. évi országos judo bajnokság (Fotó: Máté Krisztián)

Büntetés-végrehajtás Szervezet 2015. évi országos judo bajnokság (Fotó: Máté Krisztián)

A magyar cselgáncs egyik legnagyobb alakjáról, a 7 danos Horváth Istvánról nevezték el az UTE Megyeri úti dzsúdócsarnokát, ahol harmincadik alkalommal rendezték meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet Országos dzsúdóbajnokságát. A Lokál a közel 120 versenyző között megtalálta a legkedvesebb női fegyőrt, aki a versenyen a dobogó második fokára állhatott. (12)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.