EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,29 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Férfi sztárok is bevállalják a plasztikát!

Manapság már nemcsak a nők döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek a tökéletes megjelenésért, hanem az erősebbik nem képviselői is, különösen azok, akik a reflektorfényben élik mindennapjaikat. A szépészeti beavatkozásokat számos hazai férfi sztár vállalja fel a nyilvánosság előtt is.

Árpa Attila A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)Árpa Attila – hajbeültetés

Ki gondolná, hogy a sármos színész-rendezőnek is szüksége volt művi beavatkozásra? Pedig a 43 éves Attila évekkel ezelőtt már átesett egy hajbeültetésen, amit utána saját maga osztott meg követőivel a legnagyobb közösségi oldalon. Elmondása szerint frusztrálja az öregedés, és ha egy nap úgy hozná a sors, egy-egy komolyabb szépészeti beavatkozástól sem riadna vissza.

 

 

 

Gáspár Laci, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)Gáspár Laci és Kökény Attila – mellműtét

A két énekes alig egy hónap különbséggel vallotta be rajongóinak, hogy mellműtéten estek át. Mielőtt bárki is valami furcsára gondolna, a problémát mindkettőjüknél egy-egy jóindulatú daganat okozta, amelyek rendszeres fájdalmat okoztak és ettől nem is volt túl esztétikus a mellkasuk. Attila és Laci kitűnően viselték a rutinműtétet és jó barátként támogatták egymást a nehéz pillanatokban.

 

király l. norbiKirály L. Norbi – fogkorrekció

Szinte teljesen átváltozott az X-Faktorban felfedezett Norbi. Gyerekkorától folyton bántották előreálló fogai és elálló fülei miatt, amivel egy idő után már megtanult együtt élni, ám az év elején mégis úgy döntött, megcsináltatja a fogait, ezért viszont az ajkait is plasztikáztatnia kellett.

 

 

HOLLYWOOD, CA - MAY 21: The human "Ken" doll Justin Jedlica arrives OK! Magazine's "So Sexy" LA Event at Lure on May 21, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

Ken baba alias Justin Jedlica – mindenét műtötték

A 34 éves férfi közel 200 műtéten esett át, hogy a lehető legjobban hasonlítson gyermekkori példaképére, Ken babára. A férfin többek között szem-, orr-, arccsontműtétet hajtottak végre, az ajkait is feltöltötték, továbbá izomimplantátumokat is kapott a hátába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.