EUR: 309,04 Ft
CHF: 288,76 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Férfi sztárok is bevállalják a plasztikát!

Manapság már nemcsak a nők döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek a tökéletes megjelenésért, hanem az erősebbik nem képviselői is, különösen azok, akik a reflektorfényben élik mindennapjaikat. A szépészeti beavatkozásokat számos hazai férfi sztár vállalja fel a nyilvánosság előtt is.

Árpa Attila A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)Árpa Attila – hajbeültetés

Ki gondolná, hogy a sármos színész-rendezőnek is szüksége volt művi beavatkozásra? Pedig a 43 éves Attila évekkel ezelőtt már átesett egy hajbeültetésen, amit utána saját maga osztott meg követőivel a legnagyobb közösségi oldalon. Elmondása szerint frusztrálja az öregedés, és ha egy nap úgy hozná a sors, egy-egy komolyabb szépészeti beavatkozástól sem riadna vissza.

 

 

 

Gáspár Laci, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)Gáspár Laci és Kökény Attila – mellműtét

A két énekes alig egy hónap különbséggel vallotta be rajongóinak, hogy mellműtéten estek át. Mielőtt bárki is valami furcsára gondolna, a problémát mindkettőjüknél egy-egy jóindulatú daganat okozta, amelyek rendszeres fájdalmat okoztak és ettől nem is volt túl esztétikus a mellkasuk. Attila és Laci kitűnően viselték a rutinműtétet és jó barátként támogatták egymást a nehéz pillanatokban.

 

király l. norbiKirály L. Norbi – fogkorrekció

Szinte teljesen átváltozott az X-Faktorban felfedezett Norbi. Gyerekkorától folyton bántották előreálló fogai és elálló fülei miatt, amivel egy idő után már megtanult együtt élni, ám az év elején mégis úgy döntött, megcsináltatja a fogait, ezért viszont az ajkait is plasztikáztatnia kellett.

 

 

HOLLYWOOD, CA - MAY 21: The human "Ken" doll Justin Jedlica arrives OK! Magazine's "So Sexy" LA Event at Lure on May 21, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

Ken baba alias Justin Jedlica – mindenét műtötték

A 34 éves férfi közel 200 műtéten esett át, hogy a lehető legjobban hasonlítson gyermekkori példaképére, Ken babára. A férfin többek között szem-, orr-, arccsontműtétet hajtottak végre, az ajkait is feltöltötték, továbbá izomimplantátumokat is kapott a hátába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.