EUR: 308,19 Ft
CHF: 266,08 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb XVIII.kerület

Folytassa, PLER!

Elkapta a fonalat a PLER-Budapest. A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen fővárosi alakulata a gyenge szezonkezdetet követően magára talált és elmozdult a kieső helyről. Hutvágner István csapata bravúrgyőzelmekkel borzolta a nagy csapatok idegeit.

DSC_0078attila

(fotó: Tóth Noémi)

Bár az éllovas, a nemzetközi kupaküzdelmekben is érdekelt Szeged elleni hazai találkozót lapzártánk után, szerdán rendezték, ennek a mérkőzésnek a kimenetelétől függetlenül elmondható, hogy a PLER-Budapest az ősz végére megtalálta magát. A bajnokságot hétmeccses nyeretlenségi szériával kezdő lőrinciek az utóbbi hetekben az élbolyhoz tartozó Balatonfüredet és Csurgót is meglepték, és be is zsebelték a győzelemért járó két pontot a nagyok ellen. A sokáig nulla ponttal sereghajtó PLER meglódult, a november 25-i játéknapot nem számítva tizedik helyen tanyázott a fővárosi együttes a tizenhárom fős bajnokságban.

A PLER mérkőzései az utóbbi egy hónapban:

PLER-Budapest– Ceglédi KSK: 27−25 (13−11)

Orosháza Linamar–PLER-Budapest: 25−25 (13−11)

PLER-Budapest–Balatonfüredi KSE: 27−25 (15−12)

PLER-Budapest–Grundfos Tatabánya KC: 22−29 (10−19)

Csurgói KK–PLER-Budapest: 22−26 (12−16)

Hátralévő, idei találkozók:

XI. 25. PLER-Budapest–MOL-Pick Szeged (lapzártánk után)

XII. 5. B. Braun Gyöngyös–PLER-Budapest

XII. 11. PLER-Budapest–Mezőkövesdi KC

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.