EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XVIII.kerület

Folytassa, PLER!

Elkapta a fonalat a PLER-Budapest. A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen fővárosi alakulata a gyenge szezonkezdetet követően magára talált és elmozdult a kieső helyről. Hutvágner István csapata bravúrgyőzelmekkel borzolta a nagy csapatok idegeit.

DSC_0078attila

(fotó: Tóth Noémi)

Bár az éllovas, a nemzetközi kupaküzdelmekben is érdekelt Szeged elleni hazai találkozót lapzártánk után, szerdán rendezték, ennek a mérkőzésnek a kimenetelétől függetlenül elmondható, hogy a PLER-Budapest az ősz végére megtalálta magát. A bajnokságot hétmeccses nyeretlenségi szériával kezdő lőrinciek az utóbbi hetekben az élbolyhoz tartozó Balatonfüredet és Csurgót is meglepték, és be is zsebelték a győzelemért járó két pontot a nagyok ellen. A sokáig nulla ponttal sereghajtó PLER meglódult, a november 25-i játéknapot nem számítva tizedik helyen tanyázott a fővárosi együttes a tizenhárom fős bajnokságban.

A PLER mérkőzései az utóbbi egy hónapban:

PLER-Budapest– Ceglédi KSK: 27−25 (13−11)

Orosháza Linamar–PLER-Budapest: 25−25 (13−11)

PLER-Budapest–Balatonfüredi KSE: 27−25 (15−12)

PLER-Budapest–Grundfos Tatabánya KC: 22−29 (10−19)

Csurgói KK–PLER-Budapest: 22−26 (12−16)

Hátralévő, idei találkozók:

XI. 25. PLER-Budapest–MOL-Pick Szeged (lapzártánk után)

XII. 5. B. Braun Gyöngyös–PLER-Budapest

XII. 11. PLER-Budapest–Mezőkövesdi KC

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.