2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVIII.kerület

Folytassa, PLER!

Elkapta a fonalat a PLER-Budapest. A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen fővárosi alakulata a gyenge szezonkezdetet követően magára talált és elmozdult a kieső helyről. Hutvágner István csapata bravúrgyőzelmekkel borzolta a nagy csapatok idegeit.

DSC_0078attila

(fotó: Tóth Noémi)

Bár az éllovas, a nemzetközi kupaküzdelmekben is érdekelt Szeged elleni hazai találkozót lapzártánk után, szerdán rendezték, ennek a mérkőzésnek a kimenetelétől függetlenül elmondható, hogy a PLER-Budapest az ősz végére megtalálta magát. A bajnokságot hétmeccses nyeretlenségi szériával kezdő lőrinciek az utóbbi hetekben az élbolyhoz tartozó Balatonfüredet és Csurgót is meglepték, és be is zsebelték a győzelemért járó két pontot a nagyok ellen. A sokáig nulla ponttal sereghajtó PLER meglódult, a november 25-i játéknapot nem számítva tizedik helyen tanyázott a fővárosi együttes a tizenhárom fős bajnokságban.


A PLER mérkőzései az utóbbi egy hónapban:

PLER-Budapest– Ceglédi KSK: 27−25 (13−11)

Orosháza Linamar–PLER-Budapest: 25−25 (13−11)

PLER-Budapest–Balatonfüredi KSE: 27−25 (15−12)

PLER-Budapest–Grundfos Tatabánya KC: 22−29 (10−19)

Csurgói KK–PLER-Budapest: 22−26 (12−16)

Hátralévő, idei találkozók:

XI. 25. PLER-Budapest–MOL-Pick Szeged (lapzártánk után)

XII. 5. B. Braun Gyöngyös–PLER-Budapest

XII. 11. PLER-Budapest–Mezőkövesdi KC

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.