EUR: 310,74 Ft
CHF: 259,52 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XVIII.kerület

Folytassa, PLER!

Elkapta a fonalat a PLER-Budapest. A férfi kézilabda-bajnokság egyetlen fővárosi alakulata a gyenge szezonkezdetet követően magára talált és elmozdult a kieső helyről. Hutvágner István csapata bravúrgyőzelmekkel borzolta a nagy csapatok idegeit.

DSC_0078attila

(fotó: Tóth Noémi)

Bár az éllovas, a nemzetközi kupaküzdelmekben is érdekelt Szeged elleni hazai találkozót lapzártánk után, szerdán rendezték, ennek a mérkőzésnek a kimenetelétől függetlenül elmondható, hogy a PLER-Budapest az ősz végére megtalálta magát. A bajnokságot hétmeccses nyeretlenségi szériával kezdő lőrinciek az utóbbi hetekben az élbolyhoz tartozó Balatonfüredet és Csurgót is meglepték, és be is zsebelték a győzelemért járó két pontot a nagyok ellen. A sokáig nulla ponttal sereghajtó PLER meglódult, a november 25-i játéknapot nem számítva tizedik helyen tanyázott a fővárosi együttes a tizenhárom fős bajnokságban.


A PLER mérkőzései az utóbbi egy hónapban:

PLER-Budapest– Ceglédi KSK: 27−25 (13−11)

Orosháza Linamar–PLER-Budapest: 25−25 (13−11)

PLER-Budapest–Balatonfüredi KSE: 27−25 (15−12)

PLER-Budapest–Grundfos Tatabánya KC: 22−29 (10−19)

Csurgói KK–PLER-Budapest: 22−26 (12−16)

Hátralévő, idei találkozók:

XI. 25. PLER-Budapest–MOL-Pick Szeged (lapzártánk után)

XII. 5. B. Braun Gyöngyös–PLER-Budapest

XII. 11. PLER-Budapest–Mezőkövesdi KC

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.