EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb

Gaál Noémi: Szerencsés vagyok a szerelemben is

Gaál Noémi (Fotó: Máté Krisztián)

Gaál Noémi (Fotó: Máté Krisztián)

A Tv2 időjósa bízik a szerencséjében, ezért évek óta ugyanazokkal a számokkal lottózik. A milliárdos lét nem vonzza, „csupán” annyi pénzt nyerne, amiből egy gyönyörű családi házban élhetne élete végéig.

Őszintén szerencsésnek érzem magam, mert tudom, milyen dolgok fontosak igazán az életben − mondta a Lokálnak Gaál Noémi.

− Mindennap azt érzem, hogy érdemes felkelni valamiért: van munkám, szeretet vesz körül, szeretjük egymást a párommal, Mikivel. Boldoggá tesz már a tudata is ezeknek a dolgoknak. Tudom, közhelynek hangzik, mennyire fontos az egészség, de ha már nincs meg, az mindent megkeserít − mesélte az időjós, aki örül, hogy a magánéletében szerencsés, de nagyon várja, hogy a játékban is kegyeibe fogadja Fortuna.

− Lottózom és sorsjegyeket is szoktam kaparni. Igazán nagy nyereményem még nem volt, de kitartóan, állandó számsorral játszom. Nagyon régen olvastam egy könyvben, hogy bizonyos kultúrákban melyek a legszerencsésebb számok. Ezekből állítottam össze a kedvenceimet és évek óta ezeket ikszelem. Sokat gondolkodtam azon is, mihez kezdenék, ha telitalálatom lenne… Azt hiszem, hogy az a mennyiségű pénz, aminek nem látjuk a végét, akár veszélyes is lehet. Nagyon oda kell figyelni, hiszen nem tudhatjuk, hogyan hat ránk, ha úgy költhetünk el egymillió forintot, mint most ötszázat vagy ezret. Rájöttem, hogy nem szeretnék annyi pénzt, ami gyökeresen megváltoztatja az életemet. Nem akarok luxushajót az Adrián, csak arra vágyom, hogy legyen egy szép családi házunk, ahol megöregedhetek. Nem akarnék tétlen lenni soha, még lottónyeremény után sem.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.