EUR: 307,34 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Program

Halász Judit: Nem születtem varázslónak

Orosz-Halasz_NemSzulettemVarazslonak_300dpiHalász Judit számos filmben szerepelt, ötven éve Vígszínház tagja, évtizedek óta generációk fújják a dalait. Ez az első könyv, amely kísérletet tesz arra, hogy ezt a gazdag életpályát áttekintse. A sikerek mellett a nehezebb pillanatokról – például a balesetéről és a daganatos megbetegedéséről – is őszintén mesél a Kossuth- és Jászai-díjas, érdemes művész.

„Néha nem árt megállni, és végiggondolni, honnan hová jutottunk el. Mit valósítottunk meg a vágyainkból, terveinkből és mit nem. Én ezt eddig elmulasztottam. Most megpróbálom pótolni. Még sok olyan feladatom van, ami nagyon is érdekel, a világ és önmagam iránti kíváncsiságom nem csökken. Jó, hogy így van, mert az érdeklődés elmúltával megállíthatatlanul beköszönt az öregkor. És ha kimaradt valami? Hát talán majd egyszer…”

Kapcsolódó Cikkek

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.

  • Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Csajkovszkij óta tudjuk, hogy Diótörő történetét táncban is el lehet mesélni. De hogy mindez hogy fest akrobatikus rock and rollban, az csak december 20-án derül ki a Budapest Sportarénában a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton közös produkciójában.