EUR: 307,11 Ft
CHF: 282,03 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Program

Halász Judit: Nem születtem varázslónak

Orosz-Halasz_NemSzulettemVarazslonak_300dpiHalász Judit számos filmben szerepelt, ötven éve Vígszínház tagja, évtizedek óta generációk fújják a dalait. Ez az első könyv, amely kísérletet tesz arra, hogy ezt a gazdag életpályát áttekintse. A sikerek mellett a nehezebb pillanatokról – például a balesetéről és a daganatos megbetegedéséről – is őszintén mesél a Kossuth- és Jászai-díjas, érdemes művész.

„Néha nem árt megállni, és végiggondolni, honnan hová jutottunk el. Mit valósítottunk meg a vágyainkból, terveinkből és mit nem. Én ezt eddig elmulasztottam. Most megpróbálom pótolni. Még sok olyan feladatom van, ami nagyon is érdekel, a világ és önmagam iránti kíváncsiságom nem csökken. Jó, hogy így van, mert az érdeklődés elmúltával megállíthatatlanul beköszönt az öregkor. És ha kimaradt valami? Hát talán majd egyszer…”

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.