EUR: 312,91 Ft
CHF: 261,33 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb V.kerület

Ingyen van az üzlet egy hónapig

December 18-ig jelentkezhetnek azok, akik szívesen beköltöznének egy fővárosi üzlethelyiségbe díjtalanul, egy hónapra. A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) ugyanis tavasszal másodszor is megrendezi az üresen álló üzletek tulajdonosai és a maguknak helyet kereső kezdeményezések egymásra találását segítő Nyitva! Fesztivált. A program egy hónapjában a beköltöző projektek bérleti díj megfizetése nélkül próbálhatják ki a helyiségeket. Az üzletek eközben látogathatók, az érdeklődők működés közben is megtekinthetik őket. A hónap letelte után a beköltözők és a tulajdonosok megállapodhatnak a folytatásról.

Budapest, 2011. december 13. Karácsonyi fények tükröződnek egy kiadó üzlet kirakatában az Andrássy úton. MTI Fotó: Beliczay László


MTI Fotó: Beliczay László

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.