2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb V.kerület

Ingyen van az üzlet egy hónapig

December 18-ig jelentkezhetnek azok, akik szívesen beköltöznének egy fővárosi üzlethelyiségbe díjtalanul, egy hónapra. A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) ugyanis tavasszal másodszor is megrendezi az üresen álló üzletek tulajdonosai és a maguknak helyet kereső kezdeményezések egymásra találását segítő Nyitva! Fesztivált. A program egy hónapjában a beköltöző projektek bérleti díj megfizetése nélkül próbálhatják ki a helyiségeket. Az üzletek eközben látogathatók, az érdeklődők működés közben is megtekinthetik őket. A hónap letelte után a beköltözők és a tulajdonosok megállapodhatnak a folytatásról.

Budapest, 2011. december 13. Karácsonyi fények tükröződnek egy kiadó üzlet kirakatában az Andrássy úton. MTI Fotó: Beliczay László


MTI Fotó: Beliczay László

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.