EUR: 307,78 Ft
CHF: 281,92 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb I.kerület

Jó buli volt!

Poptörténeti talkshow Pataky Attilával, Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek, Várkert Bazár (Fotó: Keresztesi Balázs)

Talkshow-ban is keményen tolta az Edda frontembere

Pataky Attila nem csak a dalaival és szövegeivel érdemelte ki a rajondók szeretetét, a dumájával is képes volt levenni őket a lábukról. A négy évtizede rockot játszó Edda Művek 64 éves „örökifjú-szenvedélyes” frontembere a volt Ifipark helyszínén, a felújított Várkert Bazárban szórakoztatta rocktörténeti talkshow-n a közönséget, többek között a hajdan itt megélt bulik sztorijaival. Pataky elmondta, jó buli, boldogság, szerelem volt itt játszani! 12.

Poptörténeti talkshow Pataky Attilával, Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek, Várkert Bazár (Fotó: Keresztesi Balázs)

Pataky Attila a Várbazárbeli élményeit is felidézte a helyszínen

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.