EUR: 312,77 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb I.kerület

Jó buli volt!

Poptörténeti talkshow Pataky Attilával, Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek, Várkert Bazár (Fotó: Keresztesi Balázs)

Talkshow-ban is keményen tolta az Edda frontembere

Pataky Attila nem csak a dalaival és szövegeivel érdemelte ki a rajondók szeretetét, a dumájával is képes volt levenni őket a lábukról. A négy évtizede rockot játszó Edda Művek 64 éves „örökifjú-szenvedélyes” frontembere a volt Ifipark helyszínén, a felújított Várkert Bazárban szórakoztatta rocktörténeti talkshow-n a közönséget, többek között a hajdan itt megélt bulik sztorijaival. Pataky elmondta, jó buli, boldogság, szerelem volt itt játszani! 12.

Poptörténeti talkshow Pataky Attilával, Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek, Várkert Bazár (Fotó: Keresztesi Balázs)

Pataky Attila a Várbazárbeli élményeit is felidézte a helyszínen

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.