EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett Heves-megyében. Egy Alapítvány segélykérő üzenetére reagálva saját féltve őrzött stúdió mikrofonját adományozta egy Alapítványnak és felajánlotta a gyerekeknek, hogy jótékonysági koncertjükre készülő karácsonyi dalukat saját stúdiójában meghangszereli, – és mint ének előadó művész is fellépett Suzyval együtt a jótékonysági rendezvényen, hogy hozzájáruljon a kis művészek sikeréhez.

12282066_10207983911099386_140256088_o

-Jolly a Sztárlimonádénak adott exkluzív interjúban elmondta, komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén és közszolgálati szerepvállalásra is készül ……….- hogy mire gondolt?- …legyen az ő titka….- de hamarosan hallani fogunk róla…..

Jolly a Pétervásárai Kistérség hátrányos helyzetű gyerekeinek jótékonysági koncertjét támogatta. Jolly a résztevő 5 iskola közül a legkisebbet választotta, hogy elmondja üzenetét: – A gyerekek koncertje mellé áll stúdiójával és mint ének előadóművész is fellép Suzyval és a gyerekekkel 2015. november 26.-án Egerben, – a MUZSIKA Televízió RETRO DISCO műsorának nyilvános TV felvételén…..

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.