EUR: 304,72 Ft
CHF: 272,93 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett Heves-megyében. Egy Alapítvány segélykérő üzenetére reagálva saját féltve őrzött stúdió mikrofonját adományozta egy Alapítványnak és felajánlotta a gyerekeknek, hogy jótékonysági koncertjükre készülő karácsonyi dalukat saját stúdiójában meghangszereli, – és mint ének előadó művész is fellépett Suzyval együtt a jótékonysági rendezvényen, hogy hozzájáruljon a kis művészek sikeréhez.

12282066_10207983911099386_140256088_o

-Jolly a Sztárlimonádénak adott exkluzív interjúban elmondta, komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén és közszolgálati szerepvállalásra is készül ……….- hogy mire gondolt?- …legyen az ő titka….- de hamarosan hallani fogunk róla…..

Jolly a Pétervásárai Kistérség hátrányos helyzetű gyerekeinek jótékonysági koncertjét támogatta. Jolly a résztevő 5 iskola közül a legkisebbet választotta, hogy elmondja üzenetét: – A gyerekek koncertje mellé áll stúdiójával és mint ének előadóművész is fellép Suzyval és a gyerekekkel 2015. november 26.-án Egerben, – a MUZSIKA Televízió RETRO DISCO műsorának nyilvános TV felvételén…..

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.