EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,88 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett Heves-megyében. Egy Alapítvány segélykérő üzenetére reagálva saját féltve őrzött stúdió mikrofonját adományozta egy Alapítványnak és felajánlotta a gyerekeknek, hogy jótékonysági koncertjükre készülő karácsonyi dalukat saját stúdiójában meghangszereli, – és mint ének előadó művész is fellépett Suzyval együtt a jótékonysági rendezvényen, hogy hozzájáruljon a kis művészek sikeréhez.

12282066_10207983911099386_140256088_o

-Jolly a Sztárlimonádénak adott exkluzív interjúban elmondta, komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén és közszolgálati szerepvállalásra is készül ……….- hogy mire gondolt?- …legyen az ő titka….- de hamarosan hallani fogunk róla…..


Jolly a Pétervásárai Kistérség hátrányos helyzetű gyerekeinek jótékonysági koncertjét támogatta. Jolly a résztevő 5 iskola közül a legkisebbet választotta, hogy elmondja üzenetét: – A gyerekek koncertje mellé áll stúdiójával és mint ének előadóművész is fellép Suzyval és a gyerekekkel 2015. november 26.-án Egerben, – a MUZSIKA Televízió RETRO DISCO műsorának nyilvános TV felvételén…..

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.