2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Aktuális

Kárász és Keresztes a befogadás pártján

A hírességek is elítélik az állatkínzást, mindent megtesznek, hogy ezt hirdessék is. A Tv2 műsorvezetője, Kárász Róbert 2010-ben fogadta örökbe a gyönyörű skót juhász keverék kutyust, Mollyt.

Sztárkutyák (Fotó: Máté Krisztián)

Kárász Róbert párjával és kutyusukkal, Mollyval (Fotó: Máté Krisztián)

– Egyértelmű volt, hogy nem fogok kutyát vásárolni és minden ismerősömnek azt javaslom, inkább fogadjanak örökbe – mondta a Lokálnak Kárász.


– Mollyt – ha tehetem – mindenhová magammal viszem, legyen szó étteremről vagy szállodáról. Nagyon társasági eb, annyi szeretetet ad, hogy terápiás kutyának is tökéletes lenne. Sajnos nem csak a szaporítók között találunk állatkínzókat, Molly korábban egy szemétdombon élt, 40-50 centis pórázzal kikötve. Járni sem tudott, azt sem tudta, mi az, hogy étel. Az állatvédők rendbe hozták és úgy került hozzánk. Imádja mindenki – tette hozzá a tévés.

A legendás állatbarát hírében álló Keresztes Ildikó számára mindig is fontos volt, hogy állatok vegyék körül.


– Kiskoromtól kezdve természetes volt, hogy a családnak van

Keresztes Ildikó és Liza a törpepincser

Keresztes Ildikó és Liza, a törpepincser

háziállata. Sose vennék állatot, ők nem tárgyak. A mostani kutyusom, Liza egy táncos kolléganőmön keresztül került hozzám. Rendszeresen viszem magammal a fellépéseimre, színházi előadásaimra, ahol mindenki egy pillanat alatt beleszeret – mesélte Keresztes, aki számos állatvédő szervezet munkáját segítette már. Úgy gondolja, nem csupán az állatokra, de ránk is veszélyesek azok az emberek, akik állatokat kínoznak.

– Nyomdafestéket nem tűrő szavakat tudnék mondani azokra az emberekre, akik védtelen állatokat használnak ki bármilyen módon. Az állatok ugyanúgy Isten teremtményei, mint mi, ugyanolyan joguk van az élethez, mint nekünk. Szerencsére fejlődünk a kérdésben, egyre többeket foglalkoztat az állatvédelem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Karácsonyi trágárkodás: ki a szivárogtató?

  Karácsonyi trágárkodás: ki a szivárogtató?

  Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke készítette azt hangfelvételt, amelyen Karácsony Gergely, a baloldal közös miniszterelnökjelöltje alpári szavakkal fejezi ki nemtetszését a jelölti felkéréssel szemben – értesült az Origo.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.