EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb IX.kerület

Köszönet az emberségért

Gedeon Andor, a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatóságának (FESZGYI) igazgatója vehette át a Humanitas Ferencváros díjat Bácskai János polgármestertől november 17-én.

Gedeon Andor-balról-átveszi az oklevelet Bácskai János polgármestertől

Gedeon Andor (balról) oklevelét Bácskai János polgármestertől vehette át

Gedeon Andor 1979-ben nevelőként, majd csoportvezető nevelőként kezdte munkáját. 1989-óta a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatóságának, illetve jogelődjének az intézményvezetője, majd igazgatója lett. A Horizont Szociális Alapítvány létrehozásának egyik kezdeményezője és egyik alapító tagja, melynek munkájában jelenleg a szakmai programért felelős. Az alapítvány 1991-óta működik, tevékenységének célja a legszegényebb, legelesettebb embereken, családokon való segítés, az alapellátásokból kimaradt egyének és családok segítése.


Egyik kezdeményezője és alapítója volt a Szociális Munkások Magyarországi Egyesülete nevelőotthoni szekciójának. A Családsegítők és Gyermekjóléti Szolgálatok Budapesti Egyesületének egyik alapító tagja. Részt vett a Fővárosi Önkormányzat gyermekvédelmi munkájában, a Budapesti Szociális Charta és Ferencváros bűnmegelőzési programjának kidolgozásában.

Részt vett az ún. Dzsumbuj Help-program kidolgozásában és megvalósításában, valamint az önkormányzat szolgáltatástervezési koncepciójának az elkészítésében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.