EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb IV.kerület

Kutyahetek voltak az állatvédelmiseknél

aszódi_kutyus

Aszódról lógott meg

Ismét mozgalmas heteket tudhatnak maguk mögött az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai. Egy szorult helyzetbe került kutyus miatt például egy egész lefolyót szétvágtak.

kutyus_haza

Műtét után az állatvédelmisek vitték haza

Hazajuttattak egy Aszódról egészen Újpestig szökött kutyust, akit aztán a chipellenőrzés után visszaadtak a boldog gazdinak. Riasztották őket egy kutyakozmetikába is, ahol egy kutyus lába szorult a lefolyóba. A járőrök pillanatok alatt szétvágták a lefolyót és azzal együtt szedték ki a kádból a pórul járt ebet, majd az asztalon kiszabadították. Szerencsére a kutyus jól van, csak egy kicsit sérült meg a körme.

kutyus_bicske

Bicskétől szaladt Újpestig ez a kutyus

Műtét utáni hazaszállításban is segédkeztek, és egy Bicskéről szökött, vékony, remegő kutyust is befogtak Újpesten. Mivel az állat körülményei nem tisztázottak, átmenetileg a Rex Állatotthon gondozásába került.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.