2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb IV.kerület

Kutyahetek voltak az állatvédelmiseknél

aszódi_kutyus

Aszódról lógott meg

Ismét mozgalmas heteket tudhatnak maguk mögött az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai. Egy szorult helyzetbe került kutyus miatt például egy egész lefolyót szétvágtak.

kutyus_haza

Műtét után az állatvédelmisek vitték haza

Hazajuttattak egy Aszódról egészen Újpestig szökött kutyust, akit aztán a chipellenőrzés után visszaadtak a boldog gazdinak. Riasztották őket egy kutyakozmetikába is, ahol egy kutyus lába szorult a lefolyóba. A járőrök pillanatok alatt szétvágták a lefolyót és azzal együtt szedték ki a kádból a pórul járt ebet, majd az asztalon kiszabadították. Szerencsére a kutyus jól van, csak egy kicsit sérült meg a körme.

kutyus_bicske

Bicskétől szaladt Újpestig ez a kutyus

Műtét utáni hazaszállításban is segédkeztek, és egy Bicskéről szökött, vékony, remegő kutyust is befogtak Újpesten. Mivel az állat körülményei nem tisztázottak, átmenetileg a Rex Állatotthon gondozásába került.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.