2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb IV.kerület

Kutyahetek voltak az állatvédelmiseknél

aszódi_kutyus

Aszódról lógott meg

Ismét mozgalmas heteket tudhatnak maguk mögött az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai. Egy szorult helyzetbe került kutyus miatt például egy egész lefolyót szétvágtak.

kutyus_haza

Műtét után az állatvédelmisek vitték haza

Hazajuttattak egy Aszódról egészen Újpestig szökött kutyust, akit aztán a chipellenőrzés után visszaadtak a boldog gazdinak. Riasztották őket egy kutyakozmetikába is, ahol egy kutyus lába szorult a lefolyóba. A járőrök pillanatok alatt szétvágták a lefolyót és azzal együtt szedték ki a kádból a pórul járt ebet, majd az asztalon kiszabadították. Szerencsére a kutyus jól van, csak egy kicsit sérült meg a körme.

kutyus_bicske

Bicskétől szaladt Újpestig ez a kutyus

Műtét utáni hazaszállításban is segédkeztek, és egy Bicskéről szökött, vékony, remegő kutyust is befogtak Újpesten. Mivel az állat körülményei nem tisztázottak, átmenetileg a Rex Állatotthon gondozásába került.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.