EUR: 309,76 Ft
CHF: 288,63 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Program

Lady Gaga és Céline Dion is fellép a Sinatra-emlékkoncerten

November 1, 2015: Lady Gaga touches down in New York City at JFK airport., Image: 264631902, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Lady Gaga és Céline Dion is színpadra lép a Frank Sinatra tiszteletére meghirdetett decemberi koncerten.

Az amerikai Hanglemez Akadémia közlése szerint a Sinatra 100 An All-Star Grammy Concert elnevezésű gála december 2-án lesz Las Vegasban. A most bejelentett fellépők között van Zac Brown és Harry Connick Jr. is.

Az 1998-ban, 82 éves korában elhunyt Sinatra december 12-én lenne száz éves.

Az est már korábban bejelentett fellépői között van Garth Brooks, Tony Bennett, Carrie Underwood, Alicia Keys, John Legend, Adam Levine és Usher. A további előadók nevét később hozzák nyilvánosságra.

A Wynn Las Vegas Encore Theatre-be meghirdetett eseményt kétórás különkiadásként fogja vetíteni a CBS csatorna december 6-án. A Hanglemez Akadémia december 7-én jelenti be a 2016-os Grammy-díjak jelöltjeit.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.