EUR: 308,23 Ft
CHF: 281,58 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Program

Lady Gaga és Céline Dion is fellép a Sinatra-emlékkoncerten

Lady Gaga és Céline Dion is színpadra lép a Frank Sinatra tiszteletére meghirdetett decemberi koncerten.

Az amerikai Hanglemez Akadémia közlése szerint a Sinatra 100 An All-Star Grammy Concert elnevezésű gála december 2-án lesz Las Vegasban. A most bejelentett fellépők között van Zac Brown és Harry Connick Jr. is.

Az 1998-ban, 82 éves korában elhunyt Sinatra december 12-én lenne száz éves.

Az est már korábban bejelentett fellépői között van Garth Brooks, Tony Bennett, Carrie Underwood, Alicia Keys, John Legend, Adam Levine és Usher. A további előadók nevét később hozzák nyilvánosságra.

A Wynn Las Vegas Encore Theatre-be meghirdetett eseményt kétórás különkiadásként fogja vetíteni a CBS csatorna december 6-án. A Hanglemez Akadémia december 7-én jelenti be a 2016-os Grammy-díjak jelöltjeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.

 • Reformáció 500. emlékest Kispesten

  Reformáció 500. emlékest Kispesten

  1517. október 31-én Luther Márton kiszögezte 95 tételét a wittenbergi vártemplom kapujára és ezzel kezdetét vette a reformáció, amelynek 2017-ben azaz most van az 500.