EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,50 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Lady Gaga és Céline Dion is fellép a Sinatra-emlékkoncerten

November 1, 2015: Lady Gaga touches down in New York City at JFK airport., Image: 264631902, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Lady Gaga és Céline Dion is színpadra lép a Frank Sinatra tiszteletére meghirdetett decemberi koncerten.

Az amerikai Hanglemez Akadémia közlése szerint a Sinatra 100 An All-Star Grammy Concert elnevezésű gála december 2-án lesz Las Vegasban. A most bejelentett fellépők között van Zac Brown és Harry Connick Jr. is.

Az 1998-ban, 82 éves korában elhunyt Sinatra december 12-én lenne száz éves.

Az est már korábban bejelentett fellépői között van Garth Brooks, Tony Bennett, Carrie Underwood, Alicia Keys, John Legend, Adam Levine és Usher. A további előadók nevét később hozzák nyilvánosságra.

A Wynn Las Vegas Encore Theatre-be meghirdetett eseményt kétórás különkiadásként fogja vetíteni a CBS csatorna december 6-án. A Hanglemez Akadémia december 7-én jelenti be a 2016-os Grammy-díjak jelöltjeit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.