2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Lakatos Mariann készítette fel a királynőt

Lakatos Mariann tánctanár (Fotó: Máté Krisztián)

Lakatos Mariann büszke tanítványára (Fotó: Máté Krisztián)

Kármán Dalma lett a tajvani Miss Face of Beauty világversenyén a második legszebb. Eredménye a szakértőket nem érte meglepetésként, hiszen a gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. A Miss Talentre kerületünk ismert tánctanára, Lakatos Mariann készítette fel.

Dalma a Miss Bikini alversenyen második helyezést ért el és a Miss Talentben is az első öt között végzett.


– Dalma minden táncos előképzettség nélkül került hozzám, hogy felkészítsem a versenyre – mesélte lapunknak Lakatos Mariann. – Kíváncsian hallgattam meg a zenét, amit hozott, és nagyon örültem, hogy egy modern, de elegáns francia alapot választott. Egy izgalmas székes koreográfiát csináltunk. Sajnos nem volt sok időnk gyakorolni, hetente kétszer találkoztunk, de egy betegség miatt kiesett egy hét. Ennek ellenére Dalma remekül felkészült. Nem csalódtam benne. Gyönyörű az alakja, lenyűgöző, ahogy használja hosszú karját és a lábát, de a legfontosabb a kisugárzása.

Mariann a tajvani versenyt itthon izgulta végig, folyamatosan tartották a kapcsolatot Dalmával.

– Egyetlen mondatot mondtam neki útravalónak: élvezd, amit csinálsz! Nagyon büszke vagyok rá – árulta el a Lokálnak Mariann.

Kármán Dalma a Miss Talent fellépés előtt Tajvanban

Kármán Dalma a Miss Talent-fellépés előtt Tajvanon

Kármán Dalma is úgy érzi, sokat köszönhet tanárnőjének.

– Gyerekkoromban sok mindent csináltam, de tánccal nem foglalkoztam, éppen ezért volt nagy kihívás ez a feladat – mondta a tavalyi  Miss International Hungary királynője, akinek produkcióját a tajvani zsűri is kíváncsian fogadta, hiszen az európai, Liza Minelli stílusú tánc számukra is kuriózum volt. – Sokat készültem és nagyon örültem a pozitív fogadtatásnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.