EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,25 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb

Legyen elővigyázatos, ne dőljön be a csalóknak!

A Szerencsejáték Zrt. az utóbbi hetekben több bejelentést is kapott arról, hogy kéretlen telefonálók a Szerencsejáték Zrt.-re hivatkozva hívnak fel telefonon ügyfeleket, és azt állítják, hogy telefonszámukat kisorsolták. A nyeremény átvételének feltételeként arról tájékoztatnak, hogy egy bankautomatánál vagy telefonkártya feltöltő pontnál regisztrálni kell egy általuk megadott kódot, így feltöltve a csalók mobiltelefon egyenlegeit. A lottótársaság azonban egyáltalán nem szervez ilyen sorsolást. Bankok és telefontársaságok nevével is visszaélnek, ezért mindenki legyen nagyon óvatos. Az interneten különböző fórumokon a károsultak, illetve azok akiket megpróbáltak becsapni, osztják meg egymással a tapasztalataikat:

“Ebben a pillanatban tettem le a telefont, azzal hívtak, hogy nyertem, de mielőtt a pénzt odaadnák még 3 x 300 forintot rá kell nyomnom az általuk megadott telefonszámra. A duma nagyon eredeti, hihető és magabiztos volt. Mindenki vigyázzon, ne hagyja, hogy átverjék” – írta egyikük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.