EUR: 307,97 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Liptai miatt mentek játszani a vízilabdás fiúk

Szerda este a TV2, Az 50 milliós játszma című műsorában, két fiatal vízilabdás fiú szállt harcba a vetélkedő főnyereményéért. Martin és Olivér közel egy éve csapattársak a medencében és ez idő alatt sikerült annyira összecsiszolódniuk barátként is, hogy a lehető legjobb esélyekkel vágjanak neki a sokszor igen nehéz feladványok megfejtésének.

ruff-8053

Olviér, Claudia és Martin Az 50 milliós játszmában

– Az edzőnk mondta nekünk, hogy jövő héten lesz egy szabad napunk és akkor menjünk el a műsor castingjára. Talán azért esett Olivérrel ránk a választás, mert mi képviseljük a csapatban az “értelmiséget” – emlékezett vissza Martin a mesterük kérésére.

Martin szakterületének a természettudományos kérdéseket tartja, mivel általános iskola óta igen élénken érdeklődött az embertan és a természetismeret iránt. Korábban gondolkodott azon, hogy szakorvosként kíván továbbtanulni, de a vízilabdázásról nem szeretett volna lemondani, így végül a Semmelweis Egyetem-Fogorvostudományi Karának hallgatója lett.  A játékra azonban nem csak a szereplési vágy és az edzői kérés hajtotta, hanem egy ennél sokkal meglepőbb indok.

ruff-8032

– Fontos szempont volt a műsorvezető személye is, mivel Liptai Claudia egy lehengerlő személyiség, vérprofi és nem mellesleg egy nagyon csinos nő. Mellette nagyon könnyen hozzá lehet szokni egy tévéműsor forgatásához, mivel úgy kommunikált velünk, hogy rögtön a műsor részének éreztük magunkat Olivérrel- mesélte a Lokálnak Martin, aki a ma esti adásban is folytatja a játékot csapattársával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.