EUR: 308,00 Ft
CHF: 266,91 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Liptai miatt mentek játszani a vízilabdás fiúk

Szerda este a TV2, Az 50 milliós játszma című műsorában, két fiatal vízilabdás fiú szállt harcba a vetélkedő főnyereményéért. Martin és Olivér közel egy éve csapattársak a medencében és ez idő alatt sikerült annyira összecsiszolódniuk barátként is, hogy a lehető legjobb esélyekkel vágjanak neki a sokszor igen nehéz feladványok megfejtésének.

ruff-8053

Olviér, Claudia és Martin Az 50 milliós játszmában

– Az edzőnk mondta nekünk, hogy jövő héten lesz egy szabad napunk és akkor menjünk el a műsor castingjára. Talán azért esett Olivérrel ránk a választás, mert mi képviseljük a csapatban az “értelmiséget” – emlékezett vissza Martin a mesterük kérésére.

Martin szakterületének a természettudományos kérdéseket tartja, mivel általános iskola óta igen élénken érdeklődött az embertan és a természetismeret iránt. Korábban gondolkodott azon, hogy szakorvosként kíván továbbtanulni, de a vízilabdázásról nem szeretett volna lemondani, így végül a Semmelweis Egyetem-Fogorvostudományi Karának hallgatója lett.  A játékra azonban nem csak a szereplési vágy és az edzői kérés hajtotta, hanem egy ennél sokkal meglepőbb indok.

ruff-8032

– Fontos szempont volt a műsorvezető személye is, mivel Liptai Claudia egy lehengerlő személyiség, vérprofi és nem mellesleg egy nagyon csinos nő. Mellette nagyon könnyen hozzá lehet szokni egy tévéműsor forgatásához, mivel úgy kommunikált velünk, hogy rögtön a műsor részének éreztük magunkat Olivérrel- mesélte a Lokálnak Martin, aki a ma esti adásban is folytatja a játékot csapattársával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.

 • DJ BoBo megtanult magyarul

  DJ BoBo megtanult magyarul

  Bár szakadt az eső, a rajongókat ez nem zavarta, és a hétvégi DJ Bobo koncertet esőkabátban tombolták végig.

 • Összeköltözik Meghan és Harry

  Összeköltözik Meghan és Harry

  Meghan Markle állítólag visszaadta korábban Torontóban bérelt Audiját, mondván, novembertől több időt tölt majd Angliában.