EUR: 325,19 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

Liptai miatt mentek játszani a vízilabdás fiúk

Szerda este a TV2, Az 50 milliós játszma című műsorában, két fiatal vízilabdás fiú szállt harcba a vetélkedő főnyereményéért. Martin és Olivér közel egy éve csapattársak a medencében és ez idő alatt sikerült annyira összecsiszolódniuk barátként is, hogy a lehető legjobb esélyekkel vágjanak neki a sokszor igen nehéz feladványok megfejtésének.

ruff-8053

Olviér, Claudia és Martin Az 50 milliós játszmában

– Az edzőnk mondta nekünk, hogy jövő héten lesz egy szabad napunk és akkor menjünk el a műsor castingjára. Talán azért esett Olivérrel ránk a választás, mert mi képviseljük a csapatban az “értelmiséget” – emlékezett vissza Martin a mesterük kérésére.


Martin szakterületének a természettudományos kérdéseket tartja, mivel általános iskola óta igen élénken érdeklődött az embertan és a természetismeret iránt. Korábban gondolkodott azon, hogy szakorvosként kíván továbbtanulni, de a vízilabdázásról nem szeretett volna lemondani, így végül a Semmelweis Egyetem-Fogorvostudományi Karának hallgatója lett.  A játékra azonban nem csak a szereplési vágy és az edzői kérés hajtotta, hanem egy ennél sokkal meglepőbb indok.

ruff-8032

– Fontos szempont volt a műsorvezető személye is, mivel Liptai Claudia egy lehengerlő személyiség, vérprofi és nem mellesleg egy nagyon csinos nő. Mellette nagyon könnyen hozzá lehet szokni egy tévéműsor forgatásához, mivel úgy kommunikált velünk, hogy rögtön a műsor részének éreztük magunkat Olivérrel- mesélte a Lokálnak Martin, aki a ma esti adásban is folytatja a játékot csapattársával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia és Pataki Ádám majdnem meghiúsult esküvője után hatalmas, hajnalig tartó buli kerekedett. A Best magazin beszámolója szerint az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatták át az éjszakát a násznéppel együtt.

 • Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni.

 • Isteni Izabel!

  Isteni Izabel!

  Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják.