EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Liptai miatt mentek játszani a vízilabdás fiúk

Szerda este a TV2, Az 50 milliós játszma című műsorában, két fiatal vízilabdás fiú szállt harcba a vetélkedő főnyereményéért. Martin és Olivér közel egy éve csapattársak a medencében és ez idő alatt sikerült annyira összecsiszolódniuk barátként is, hogy a lehető legjobb esélyekkel vágjanak neki a sokszor igen nehéz feladványok megfejtésének.

ruff-8053

Olviér, Claudia és Martin Az 50 milliós játszmában

– Az edzőnk mondta nekünk, hogy jövő héten lesz egy szabad napunk és akkor menjünk el a műsor castingjára. Talán azért esett Olivérrel ránk a választás, mert mi képviseljük a csapatban az “értelmiséget” – emlékezett vissza Martin a mesterük kérésére.

Martin szakterületének a természettudományos kérdéseket tartja, mivel általános iskola óta igen élénken érdeklődött az embertan és a természetismeret iránt. Korábban gondolkodott azon, hogy szakorvosként kíván továbbtanulni, de a vízilabdázásról nem szeretett volna lemondani, így végül a Semmelweis Egyetem-Fogorvostudományi Karának hallgatója lett.  A játékra azonban nem csak a szereplési vágy és az edzői kérés hajtotta, hanem egy ennél sokkal meglepőbb indok.

ruff-8032

– Fontos szempont volt a műsorvezető személye is, mivel Liptai Claudia egy lehengerlő személyiség, vérprofi és nem mellesleg egy nagyon csinos nő. Mellette nagyon könnyen hozzá lehet szokni egy tévéműsor forgatásához, mivel úgy kommunikált velünk, hogy rögtön a műsor részének éreztük magunkat Olivérrel- mesélte a Lokálnak Martin, aki a ma esti adásban is folytatja a játékot csapattársával.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.