2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Magyar divattervező sikere Amerikában

Hrivnák Tünde divattervező ismét óriási sikert aratott az Amerikai Egyesült Államokban Kalocsai és Matyó mintákkal díszített ruhakölteményeivel.

A Washingtoni Magyar Nagykövetség, a chicago-i Copernicus Center és a Carnegie Hall New Yorkban csak néhány a Hrivnák Tünde által tervezett BY ME ruhakollekció tengerentúli turnéjának állomásaiból.

A közönség felállva tapsolt a magyar modellek által bemutatott egyedi tervezésű, nemzeti büszkeségeinkkel díszített, kézzel hímzett prémium kollekció láttán.

Nagy érdeklődés kísérte Hrivnák Tünde előadását az amerikai Marymount University fashion designer szakán.
A turné a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai együttműködésének köszönhetően jött létre.

divat1

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Ez óriási!

  A nap képe: Ez óriási!

  Ázsiai elefánt (Elephas maximus) érkezett a Szegedi Vadasparkba, a fiatal bikákat az állatkert Angkort, a khmer templomvárost idéző elefántházának átadásán, május 27-én figyelhetik meg először a látogatók.

 • Saci néni lett az év tanára

  Saci néni lett az év tanára

  Interjút adott a Lokálnak az a budapesti pedagógus, aki a minap egy anyaországi és két külhoni kollégájával együtt kapta meg az Év tanára 2018 címet. A díjazottak személyére pedagógusszervezetek és diákközösségek egyaránt tehettek javaslatot.

 • Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma szétszakadhat a Jobbik

  Ma jár le az a határidő, amit magának szabott a Jobbik elnöki pozíciójáért induló harcban alulmaradt Toroczkai László. Ásotthalom polgármestere arról dönt, hogy a párt tagja marad-e, vagy a mögötte állókkal más úton indul el.

 • Dübörög a lombikturizmus

  Dübörög a lombikturizmus

  Egyre több külföldi látogat hazánkba, hogy részt vegyen a magyarországi lombikprogramban. Beszámolóikból kiderül, hogy a hazai egészségügyet érő kritikák ellenére a magyarországi meddőségi kezelések, beültetések elvégzésének színvonala  kiemelkedő a közép-európai térségben.