EUR: 308,69 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Belföld

Magyar divattervező sikere Amerikában

Hrivnák Tünde divattervező ismét óriási sikert aratott az Amerikai Egyesült Államokban Kalocsai és Matyó mintákkal díszített ruhakölteményeivel.

A Washingtoni Magyar Nagykövetség, a chicago-i Copernicus Center és a Carnegie Hall New Yorkban csak néhány a Hrivnák Tünde által tervezett BY ME ruhakollekció tengerentúli turnéjának állomásaiból.

A közönség felállva tapsolt a magyar modellek által bemutatott egyedi tervezésű, nemzeti büszkeségeinkkel díszített, kézzel hímzett prémium kollekció láttán.

Nagy érdeklődés kísérte Hrivnák Tünde előadását az amerikai Marymount University fashion designer szakán.
A turné a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai együttműködésének köszönhetően jött létre.

divat1

Kapcsolódó Cikkek

 • Rengeteg pénzzel tartozunk az adóhatóságnak

  Rengeteg pénzzel tartozunk az adóhatóságnak

  Továbbra is sokan tartoznak régóta, nagy összeggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV): szeptember végén 2671 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, valamint 2176 szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal folyamatosan, 180 napon keresztül az adóhatóságnak – derül ki a NAV honlapján kedden közzétett adatokból.

 • Még hetekig is eltarthat Moszul ostroma

  Még hetekig is eltarthat Moszul ostroma

  Bár az első jelentések szerint gyorsan eleshet az Iszlám Állam (IS) legfőbb bástyájának számító Moszul, az iraki és a kurd csapatok még tegnap is legalább 30 kilométerre a várostól harcoltak.

 • Körözik, mégis könyvet ír a Viszkis társa

  Körözik, mégis könyvet ír a Viszkis társa

  Hamarosan könyve jelenik meg Orbán Gábornak, aki a Viszkis rabló társaként vált ismertté. A férfi perrel fenyegeti Ambrus Attilát, miközben külföldön bujkál a hatóságok elől, ugyanis jogerősen egy év tíz hónap börtönre ítélték.