2017. december 15., péntek
Valér

Belföld

Magyar divattervező sikere Amerikában

Hrivnák Tünde divattervező ismét óriási sikert aratott az Amerikai Egyesült Államokban Kalocsai és Matyó mintákkal díszített ruhakölteményeivel.

A Washingtoni Magyar Nagykövetség, a chicago-i Copernicus Center és a Carnegie Hall New Yorkban csak néhány a Hrivnák Tünde által tervezett BY ME ruhakollekció tengerentúli turnéjának állomásaiból.

A közönség felállva tapsolt a magyar modellek által bemutatott egyedi tervezésű, nemzeti büszkeségeinkkel díszített, kézzel hímzett prémium kollekció láttán.

Nagy érdeklődés kísérte Hrivnák Tünde előadását az amerikai Marymount University fashion designer szakán.
A turné a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai együttműködésének köszönhetően jött létre.

divat1

Kapcsolódó Cikkek

 • Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Berkecz szivárogtatta ki Karácsony káromkodását

  Beismerte Berkecz Balázs az Együtt alelnöke, hogy ő volt az, aki nyilvánosságra hozta Karácsony Gergely (PM) beszédét, amelyben a baloldal új miniszterelnökjelöltje trágár szavak kíséretében kívánja háta közepére a jelölést.

 • Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Fogadjon örökbe ön is egy kisállatot!

  Az ünnepek közeledtével egyre jobban felerősödik a örökbefogadási vágy, azonban sok esetben a kiválasztott kutyák, cicák néhány hónap elteltével ugyanannál a menhelynél kötnek ki, amelyből elvitték őket.

 • Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Küzdeni indult Orbán Brüsszelbe

  Hátizsákjában a magyarok véleményével indult el tegnap kora reggel Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az EU-csúcson ismét a bevándorlás, a migráció ügye volt az egyik téma.