2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XII.kerület

Mautner és Széll megszeretteti az otthon főzést

Ételkóstolóval egybekötött családias hangulatú találkozón mutatta be a Németvölgyi úti Villa Bagatelle-ben Mautner Zsófia és Széll Tamás közös szakácskönyvét.

Mautner Zsófia és Széll Tamás szakácskönyvének bemutatója Villa Bagatelle ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mautner Zsófia és Széll Tamás jó hangulatban mutatta be közös szakácskönyvét a Villa Bagatelle-ben

Az Ízek nyomában című kötet 104 könnyen elkészíthető ételreceptet tartalmaz, ebből 52 Széll Tamásé, az Onyx étterem séfjéé, 52 pedig a nyolcadik szakácskönyvét jegyző háziasszony-műsorvezető, Mautner Zsófi szerzeménye.


A gyönyörűen illusztrált, exkluzív receptgyűjtemény egyszerre mutatja be a kétféle stílust, kétféle konyhát és világot, amit Tamás és Zsófi képvisel, ugyanakkor azt a harmóniát is, amellyel együtt dolgoztak a közös cél érdekében, hogy megszerettessék az emberekkel az otthon főzést.

– Gyakorló háziasszonyként én a csajos, gyors, színes, házias ételeket kedvelem, fűszerek orgiájával megbolondítva. Ilyen recepteket válogattam. Nálam nem annyira a technológia számít, inkább a látványos siker. Közös munkánk során nagyon sokat tanultam Tamástól, de talán nekem is sikerült őt egy-két háziasszonyi praktikával megismertetni – mondta a Lokálnak Mautner Zsófi. Széll Tamás hivatásos szakácsként máshogyan viszonyul a főzéshez.

– Számomra fontos a szakma. Szeretem a technológiát becsempészni, de ebből csak azokat a fogásokat mutatom az olvasóknak, amit ők is könnyen elsajátíthatnak, és sokkal jobb lesz tőle az étel. Fontos, hogy a modern világban is tudjunk otthon is minőségi ebédet, vacsorát készíteni. A cél, hogy az otthon főzés örömét megízleltessük!

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.