EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIII.kerület

Megírtuk, kijavították!

A múlt héten megírtuk, hogy van egy kis gond a Pannónia utcai iskola előtti kerékpár-, illetve forgalmi sávval. Halász Áron, a Magyar Kerékpáros Klub elnökségi tagja a Lokálnak azt mondta, a káoszt az okozza, hogy egy kivitelező egyenesen haladó sávot festett a parkolósávba és ezzel a lámpa után szabályosan parkoló autókba vezeti a sofőröket. Úgy látszik, másnak is feltűnt a hiba, és ma már autós és kerékpáros is biztonságosan közlekedhet, hiszen az egyenesen haladó sávot „átadták” a parkoló autóknak, míg a kerékpársáv melletti sávból már egyenesen is lehet haladni.

Pannónai utca1

Ilyen volt…

Pannónai utca2

…ilyen lett

Pannónia utca3

Tábla is figyelmeztet a változásra (fotó:Fehér György)

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.