EUR: 308,49 Ft
CHF: 284,87 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb XIII.kerület

Megírtuk, kijavították!

A múlt héten megírtuk, hogy van egy kis gond a Pannónia utcai iskola előtti kerékpár-, illetve forgalmi sávval. Halász Áron, a Magyar Kerékpáros Klub elnökségi tagja a Lokálnak azt mondta, a káoszt az okozza, hogy egy kivitelező egyenesen haladó sávot festett a parkolósávba és ezzel a lámpa után szabályosan parkoló autókba vezeti a sofőröket. Úgy látszik, másnak is feltűnt a hiba, és ma már autós és kerékpáros is biztonságosan közlekedhet, hiszen az egyenesen haladó sávot „átadták” a parkoló autóknak, míg a kerékpársáv melletti sávból már egyenesen is lehet haladni.

Pannónai utca1

Ilyen volt…

Pannónai utca2

…ilyen lett

Pannónia utca3

Tábla is figyelmeztet a változásra (fotó:Fehér György)

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.