EUR: 310,24 Ft
CHF: 259,11 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XX.kerület

Megnyílt a testművészet centruma

A módszer diabéteszes követőinek jelentősen csökkent a vércukorszintje, az ízületi problémákkal küzdők fájdalmai megszűntek – számolt be eddigi sikereikről Szakács Ottó, aki Peczár Tímeával együtt öt éve kezdte kidolgozni a „perfect body” módszert, amelynek lényege, hogy saját súlyos edzésekkel és természetes táplálkozással formálják az életmódváltásra vállalkozók testét, hogy így újítsák meg az emberi szervezetet. A múlt héten megnyitották a dél-pesti régió első olyan sportkomplexumát Art of Body (a test művészete – a szerk.) néven, amelyben hétszáz négyzetméteren hároméves kortól hetvenévesig bárki megtalálhatja a kedvére való mozgásformát. 

 

(fotó: pesterzsebet.hu)

A legkisebbek is tudnak sportolni a Lajtha László utcai teremben (Fotó: pesterzsebet.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.