EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XX.kerület

Megnyílt a testművészet centruma

A módszer diabéteszes követőinek jelentősen csökkent a vércukorszintje, az ízületi problémákkal küzdők fájdalmai megszűntek – számolt be eddigi sikereikről Szakács Ottó, aki Peczár Tímeával együtt öt éve kezdte kidolgozni a „perfect body” módszert, amelynek lényege, hogy saját súlyos edzésekkel és természetes táplálkozással formálják az életmódváltásra vállalkozók testét, hogy így újítsák meg az emberi szervezetet. A múlt héten megnyitották a dél-pesti régió első olyan sportkomplexumát Art of Body (a test művészete – a szerk.) néven, amelyben hétszáz négyzetméteren hároméves kortól hetvenévesig bárki megtalálhatja a kedvére való mozgásformát. 

 

(fotó: pesterzsebet.hu)

A legkisebbek is tudnak sportolni a Lajtha László utcai teremben (Fotó: pesterzsebet.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.