EUR: 325,69 Ft
CHF: 283,45 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb XV.kerület

Meseszínházi sorozat Pestújhelyen

Katáng együttes (katang.hu)

A Katáng együttes tagjai megzenésített versek segítségével a mesék földjén hívják a gyerekeket nagy kalandozásra Az Üveghegyen túlban. Az úton a vándorok találkoznak tündérrel, óriással, a világszép királykisasszonnyal és még sok mesebeli teremtménnyel. (Fotó: katang.hu)

A Pestújhelyi Közösségi Ház az óvodás és kisiskolás korosztály számára indít gyerekszínházi sorozatot. Az előadások délelőtt 10 órakor kezdődnek és 800 forintba kerül a belépőjegy alkalmanként. Hatalmas sikert aratott már az első előadás is, amely a Furulyás Palkó volt a Kolompos együttestől. Legközelebb a Fabula Bábszínház érkezik Mazsola történetével, de műsorra tűzik Az Üveghegyen túl című mesét, valamint Az ördögbe!!! című előadást is. A programokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.