EUR: 307,34 Ft
CHF: 282,05 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb XV.kerület

Meseszínházi sorozat Pestújhelyen

Katáng együttes (katang.hu)

A Katáng együttes tagjai megzenésített versek segítségével a mesék földjén hívják a gyerekeket nagy kalandozásra Az Üveghegyen túlban. Az úton a vándorok találkoznak tündérrel, óriással, a világszép királykisasszonnyal és még sok mesebeli teremtménnyel. (Fotó: katang.hu)

A Pestújhelyi Közösségi Ház az óvodás és kisiskolás korosztály számára indít gyerekszínházi sorozatot. Az előadások délelőtt 10 órakor kezdődnek és 800 forintba kerül a belépőjegy alkalmanként. Hatalmas sikert aratott már az első előadás is, amely a Furulyás Palkó volt a Kolompos együttestől. Legközelebb a Fabula Bábszínház érkezik Mazsola történetével, de műsorra tűzik Az Üveghegyen túl című mesét, valamint Az ördögbe!!! című előadást is. A programokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.