EUR: 308,50 Ft
CHF: 288,00 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XV.kerület

Meseszínházi sorozat Pestújhelyen

Katáng együttes (katang.hu)

A Katáng együttes tagjai megzenésített versek segítségével a mesék földjén hívják a gyerekeket nagy kalandozásra Az Üveghegyen túlban. Az úton a vándorok találkoznak tündérrel, óriással, a világszép királykisasszonnyal és még sok mesebeli teremtménnyel. (Fotó: katang.hu)

A Pestújhelyi Közösségi Ház az óvodás és kisiskolás korosztály számára indít gyerekszínházi sorozatot. Az előadások délelőtt 10 órakor kezdődnek és 800 forintba kerül a belépőjegy alkalmanként. Hatalmas sikert aratott már az első előadás is, amely a Furulyás Palkó volt a Kolompos együttestől. Legközelebb a Fabula Bábszínház érkezik Mazsola történetével, de műsorra tűzik Az Üveghegyen túl című mesét, valamint Az ördögbe!!! című előadást is. A programokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.