EUR: 309,99 Ft
CHF: 267,72 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Mikler Roland: Még nem merhetünk nagyot álmodni

Nagyszerű hangulat, telt ház és magyar győzelem. Ez jellemezte azt a háromnapos kézilabdatornát, melyen Fehéroroszország és a már biztos olimpiai résztvevő Argentína legyőzésével a magyar válogatott végzett az első helyen.

Talant Dujsebajev csapata mindkét mérkőzésen fölényesen nyert, amihez Mikler Roland nagyszerű védései is kellettek. Nem véletlen, hogy végül ő vihette haza a legjobb kapusnak járó elismerést is.

Debrecen, 2015. november 8. Mikler Roland kapus a kézilabda Provident Kupán játszott Magyarország - Argentina mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2015. november 8-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Mikler Roland lett a torna legjobb kapusa (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

– Jó úton járunk, de még egyáltalán nem gondolunk a januári Európa-bajnokságra, hiszen nagyon sok munkát kell addig még elvégezni – mondta a Lokálnak Mikler Roland. – A legfontosabb az, hogy a csapat védekezésben és támadásban is egyre jobb legyen. Ezt a tornát is tanulásnak fogtuk fel. Ha a játékunk úgy működik, ahogy a kapitány elképzeli, merhetünk nagyot álmodni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

  • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.