EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program

Nálunk buliznak a retrosztárok

Haddaway 3Haddaway, FunFactory, TNT, Animal Cannibals − november 14-én elképesztő látvánnyal jön a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel a Total Dance Fesztivál. Tavaly több mint tízezer ember táncolt Dr. Alban és a La Bouche leghíresebb slágereire. Az idei fellépőlista is felejthetetlen estével kecsegtet! A száz táncos és a fellépők is hónapok óta erre az eseményre készülnek, hiszen az este során több mint ezer 90-es évekbeli dal csendül fel, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Fellép Erős vs Spigiboy, a Snapfeat. Turbo B, az Ámokfutók, az UFO és a Splash is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.