EUR: 307,70 Ft
CHF: 286,95 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Program

Nálunk buliznak a retrosztárok

Haddaway 3Haddaway, FunFactory, TNT, Animal Cannibals − november 14-én elképesztő látvánnyal jön a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel a Total Dance Fesztivál. Tavaly több mint tízezer ember táncolt Dr. Alban és a La Bouche leghíresebb slágereire. Az idei fellépőlista is felejthetetlen estével kecsegtet! A száz táncos és a fellépők is hónapok óta erre az eseményre készülnek, hiszen az este során több mint ezer 90-es évekbeli dal csendül fel, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Fellép Erős vs Spigiboy, a Snapfeat. Turbo B, az Ámokfutók, az UFO és a Splash is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.