EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program

Nincs több Jolie – A tengernél

A címben szereplő szójáték kétféle módon is értelmezhető. Először is a főszereplő-rendező Angelina Jolie nyilatkozatai alapján ez lesz az utolsó film, amelyben színészként hajlandó részt venni. Ez az erősen marketingfogásnak tűnő szöveg, reméljük, nem igaz, már csak azért sem, mert Jolie eddigi két rendezése (A vér és a méz földjén, Rendíthetetlen) finoman szólva közepesre sikeredett. Mint tudjuk, három a magyar igazság, és ezt Jolie is sejtette, ezért tutira ment, és férjeurát, Brad Pittet tette meg főszereplőtársának, hogy legalább az anyagi buktát biztosan elkerüljék. A történet egy halott házasságban vergődő művész házaspárról és harcaikról szól, ami nem hangzik túl eredetinek, de talán a Pitt–Jolie páros közötti kémia különlegessé teszi az alkotást.byethesea

Tudta-e? 

– A filmet Máltán forgatták.

– 10 év után először dolgozott együtt Angelina Jolie és Brad Pitt. Korábban a Mr. és Mrs. Smith-ben szerepeltek együtt.

– A két sztár lemondott szokásos 15–20 millió dollár között mozgó gázsijukról, így A tengernél mindössze 10 millió dollárból készült.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.