EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Program

Nincs több Jolie – A tengernél

A címben szereplő szójáték kétféle módon is értelmezhető. Először is a főszereplő-rendező Angelina Jolie nyilatkozatai alapján ez lesz az utolsó film, amelyben színészként hajlandó részt venni. Ez az erősen marketingfogásnak tűnő szöveg, reméljük, nem igaz, már csak azért sem, mert Jolie eddigi két rendezése (A vér és a méz földjén, Rendíthetetlen) finoman szólva közepesre sikeredett. Mint tudjuk, három a magyar igazság, és ezt Jolie is sejtette, ezért tutira ment, és férjeurát, Brad Pittet tette meg főszereplőtársának, hogy legalább az anyagi buktát biztosan elkerüljék. A történet egy halott házasságban vergődő művész házaspárról és harcaikról szól, ami nem hangzik túl eredetinek, de talán a Pitt–Jolie páros közötti kémia különlegessé teszi az alkotást.byethesea

Tudta-e? 

– A filmet Máltán forgatták.

– 10 év után először dolgozott együtt Angelina Jolie és Brad Pitt. Korábban a Mr. és Mrs. Smith-ben szerepeltek együtt.

– A két sztár lemondott szokásos 15–20 millió dollár között mozgó gázsijukról, így A tengernél mindössze 10 millió dollárból készült.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.