EUR: 307,34 Ft
CHF: 282,05 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Program

Nincs több Jolie – A tengernél

A címben szereplő szójáték kétféle módon is értelmezhető. Először is a főszereplő-rendező Angelina Jolie nyilatkozatai alapján ez lesz az utolsó film, amelyben színészként hajlandó részt venni. Ez az erősen marketingfogásnak tűnő szöveg, reméljük, nem igaz, már csak azért sem, mert Jolie eddigi két rendezése (A vér és a méz földjén, Rendíthetetlen) finoman szólva közepesre sikeredett. Mint tudjuk, három a magyar igazság, és ezt Jolie is sejtette, ezért tutira ment, és férjeurát, Brad Pittet tette meg főszereplőtársának, hogy legalább az anyagi buktát biztosan elkerüljék. A történet egy halott házasságban vergődő művész házaspárról és harcaikról szól, ami nem hangzik túl eredetinek, de talán a Pitt–Jolie páros közötti kémia különlegessé teszi az alkotást.byethesea

Tudta-e? 

– A filmet Máltán forgatták.

– 10 év után először dolgozott együtt Angelina Jolie és Brad Pitt. Korábban a Mr. és Mrs. Smith-ben szerepeltek együtt.

– A két sztár lemondott szokásos 15–20 millió dollár között mozgó gázsijukról, így A tengernél mindössze 10 millió dollárból készült.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.