2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Összeházasodott a világ legszexibb sztárpárja! – csodáld meg az első táncukat!

A 43 éves sztár gyönyörű volt az esküvőjén, a menyasszonyi ruhája pedig elképesztően dögös volt. 

Sofía Vergara, a Modern család sztárja végre igent mondott az egyik legjobb testű színésznek, Joe Manganiellónak. A szerelmeseket Hollywood legszexisebb párájának tartják, amin persze nem is lepődünk meg. A pár a floridai Breakers Resortban tartotta a  lakodalmat.  Rengeteg sztár, köztük – Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Channing Tatum, Anna Paquin és férje, Stephen Moyer – is együtt ünnepelt a párral. Vergara több fotót is megosztott a közösségi oldalán a lagziról, látszott hogy tényleg ez volt élete legszebb napja.

vergara2

Ilyen gyönyörű volt az első tánc férj és feleségként:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.