EUR: 302,51 Ft
CHF: 265,05 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Erzsébet-utalvány Plusz

Rátalált egymásra a SPAR és az Erzsébet-utalvány Plusz

A hét elejétől már az összes SPAR áruházban elfogadják az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát. Az üzletláncnál azt mondják, a plasztik bevezetésével látványosan felgyorsult a kasszáknál való fizetés.

Vásárlás Erzsébet utalvány kártya (Fotó: Máté Krisztián)

(fotó: Máté Krisztián)

Kedden ért véget az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya hivatalos tesztidőszaka a SPAR üzletekben. Ennek során az új rendszert négy üzletben tesztelték: Bicskén a szupermarketben, Tatabányán szintén egy szupermarketben és az InterSpar-áruházban, illetve Budapesten, az Allee interspar-jában. – A próba keretén belül nemcsak a berendezéseket, hanem a vásárlókat is teszteltük, így 124 dolgozónk kapott Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyát – mondta el Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A tapasztalatok összességében rendkívül kedvezőek voltak, ennek eredményeképpen november 24-étől az összes hazai SPAR, City SPAR és INTERSPAR–áruház elfogadja az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával való fizetést. – A SPAR számára több előnyt is jelent az elektronikus rendszerre való átállás. Az egyik legfontosabb, hogy szemmel láthatóan felgyorsultak a fizetési folyamatok – emelte ki Maczelka, hozzátéve, hogy ez azért is bír jelentőséggel, mert a üzletlánc éves forgalmának mintegy 3-4 százaléka az Erzsébet-utalványok beváltásából keletkezik.

További előnyt jelent, hogy az utalványokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok gyakorlatilag megszűntek, valamint a munkavállalói juttatások kiosztása is egyszerűsödött az Erzsébet-utalvány Plusz kártya bevezetésével.

Kapcsolódó Cikkek