EUR: 305,11 Ft
CHF: 276,69 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Rékasi visszatér a színpadra

Hosszú kihagyás után újra színpadra áll Rékasi Károly. A színész még június 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet. A József Attila Színház művészét hosszú hetekig az intenzív osztályon kezelték, mire elhagyhatta a kórházat. A Lokál még szeptemberben készített interjút a színésszel, aki akkor már gőzerővel készült a visszatérésre, de orvosai tanácsára le kellett mondani az októberi előadásait és egy premierjét is.

Alku2_fotos_BendeTamas

Nemcsák Károly és Rékasi Károly az Alku című darabban

–  Szeptember 25-én, épp a születésnapomon lesz a kontrollvizsgálatom, ahol az orvosaim eldöntik, hogy megkezdhetem-e a rehabilitációt. Ez attól függ, hogy indul el a csontosodás. A combcsontomat csövek és drótok helyettesítik, van olyan testhelyzet, hogy két csontom “köszönő viszonyban” sincs egymással. Az ugrócsontom és a bokám is sérült, deréktól lefelé összesen hét törésem van, abból még hat eleven, vagyis nem gyógyult még meg – mesélte akkor a lapunknak a színész az állapotáról.

Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Két hónapja még botokkal közlekedett Rékasi. Mellette kedvese, Pikali Gerda

Rékasi végül november 27-én tér vissza a világot jelentő deszkákra Arthur Miller: Alku című előadásában Fehér Anna, Ujréti László és Nemcsák Károly társaságában, majd folytatja a Boldogság című darab próbáit, melyben kedvesével, Pikali Gerdával lép színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.