2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Rékasi visszatér a színpadra

Hosszú kihagyás után újra színpadra áll Rékasi Károly. A színész még június 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet. A József Attila Színház művészét hosszú hetekig az intenzív osztályon kezelték, mire elhagyhatta a kórházat. A Lokál még szeptemberben készített interjút a színésszel, aki akkor már gőzerővel készült a visszatérésre, de orvosai tanácsára le kellett mondani az októberi előadásait és egy premierjét is.

Alku2_fotos_BendeTamas

Nemcsák Károly és Rékasi Károly az Alku című darabban

–  Szeptember 25-én, épp a születésnapomon lesz a kontrollvizsgálatom, ahol az orvosaim eldöntik, hogy megkezdhetem-e a rehabilitációt. Ez attól függ, hogy indul el a csontosodás. A combcsontomat csövek és drótok helyettesítik, van olyan testhelyzet, hogy két csontom “köszönő viszonyban” sincs egymással. Az ugrócsontom és a bokám is sérült, deréktól lefelé összesen hét törésem van, abból még hat eleven, vagyis nem gyógyult még meg – mesélte akkor a lapunknak a színész az állapotáról.


Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Két hónapja még botokkal közlekedett Rékasi. Mellette kedvese, Pikali Gerda

Rékasi végül november 27-én tér vissza a világot jelentő deszkákra Arthur Miller: Alku című előadásában Fehér Anna, Ujréti László és Nemcsák Károly társaságában, majd folytatja a Boldogság című darab próbáit, melyben kedvesével, Pikali Gerdával lép színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.