2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Rékasi visszatér a színpadra

Hosszú kihagyás után újra színpadra áll Rékasi Károly. A színész még június 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet. A József Attila Színház művészét hosszú hetekig az intenzív osztályon kezelték, mire elhagyhatta a kórházat. A Lokál még szeptemberben készített interjút a színésszel, aki akkor már gőzerővel készült a visszatérésre, de orvosai tanácsára le kellett mondani az októberi előadásait és egy premierjét is.

Alku2_fotos_BendeTamas

Nemcsák Károly és Rékasi Károly az Alku című darabban

–  Szeptember 25-én, épp a születésnapomon lesz a kontrollvizsgálatom, ahol az orvosaim eldöntik, hogy megkezdhetem-e a rehabilitációt. Ez attól függ, hogy indul el a csontosodás. A combcsontomat csövek és drótok helyettesítik, van olyan testhelyzet, hogy két csontom “köszönő viszonyban” sincs egymással. Az ugrócsontom és a bokám is sérült, deréktól lefelé összesen hét törésem van, abból még hat eleven, vagyis nem gyógyult még meg – mesélte akkor a lapunknak a színész az állapotáról.


Rékasi Károly Pikali Gerda A József Attila színház évadnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Két hónapja még botokkal közlekedett Rékasi. Mellette kedvese, Pikali Gerda

Rékasi végül november 27-én tér vissza a világot jelentő deszkákra Arthur Miller: Alku című előadásában Fehér Anna, Ujréti László és Nemcsák Károly társaságában, majd folytatja a Boldogság című darab próbáit, melyben kedvesével, Pikali Gerdával lép színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.