2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Sandra Bullock és Bradley Cooper filmje sem érdekelt túl sok nézőt

Sandra Bullock és Bradley Cooper – két hollywoodi nagyágyú – új filmje nem érdekelt túl sok mozinézőt a halloweeni hétvégén Észak-Amerikában.

Az Our Brand Is Crisis című politikai szatírára, amelyben az Oscar-díjas Bullock kampánystratégát alakít, 3,4 millió dollárért (alig egymilliárd forintért) váltottak jegyet péntektől vasárnapig Amerikában és Kanadában. Az ételművész című vendéglői drámára pedig, amelyben Cooper a sztár, ötmillió dollárért (1,4 milliárd forintért) fogytak a jegyek.


Az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán továbbra is a Mentőexpedíció című háromdimenziós marsi sci-fi trónol: a hétvégén 11,4 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal) növelte eddigi bevételét Ridley Scott filmje, melynek főhőse a vörös bolygón ragadt Matt Damon.

Hallooween ide vagy oda, a horrorok sem mentek jól: a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse című munka bizonyult a legkevésbé izgalmasnak a közönség számára, mindössze 1,8 millió dollárt (félmilliárd forintot) keresett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.