EUR: 307,34 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Program

Soha többé nem leszek éhes – Az Éhezők Viadala: A kiválasztott 2.

Az Éhezők Viadala sorozat 2012-es indulásakor végre fellélegezhettek a szülők, hogy mostantól nem meszelik fehérre magukat a gyerekeik (Alkonyat), végre kinőttek a varázslópálcákkal való hadonászásból és a „vingardiumleviosázásból” (Harry Potter), és egy valóságos problémákat feszegető, intelligens sci-fiért rajonganak.  A sikerhez persze kellett egy olyan karizmatikus főszereplő, mint Jennifer Lawrence, aki ezzel a filmsorozattal vált korosztálya legnagyobb színésznőjévé. A kissé lassú előző rész után most bepörögnek az események és Katniss nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint hogy megölje Snow elnököt és megdöntse a Kapitólium diktatúráját.

HGMJ2-1940x1293Tudta-e?

– A két befejező film összköltségvetése több mint 250 millió dollár.

– Az eddigi három film több mint 2,3 milliárd dollárt hozott a gyártók számára.

– Ez az utolsó filmje a 2014 februárjában elhunyt Philip Seymour Hoffmann-nak. A színész a forgatások vége előtt hunyt el drogtúladagolásban, így utolsó jeleneteit dublőrök és számítógépes trükkök segítségével fejezték be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.

  • Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Mindent a fülnek és mindent a szemnek!

    Csajkovszkij óta tudjuk, hogy Diótörő történetét táncban is el lehet mesélni. De hogy mindez hogy fest akrobatikus rock and rollban, az csak december 20-án derül ki a Budapest Sportarénában a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton közös produkciójában.