EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Program

Soha többé nem leszek éhes – Az Éhezők Viadala: A kiválasztott 2.

Az Éhezők Viadala sorozat 2012-es indulásakor végre fellélegezhettek a szülők, hogy mostantól nem meszelik fehérre magukat a gyerekeik (Alkonyat), végre kinőttek a varázslópálcákkal való hadonászásból és a „vingardiumleviosázásból” (Harry Potter), és egy valóságos problémákat feszegető, intelligens sci-fiért rajonganak.  A sikerhez persze kellett egy olyan karizmatikus főszereplő, mint Jennifer Lawrence, aki ezzel a filmsorozattal vált korosztálya legnagyobb színésznőjévé. A kissé lassú előző rész után most bepörögnek az események és Katniss nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint hogy megölje Snow elnököt és megdöntse a Kapitólium diktatúráját.

HGMJ2-1940x1293Tudta-e?

– A két befejező film összköltségvetése több mint 250 millió dollár.

– Az eddigi három film több mint 2,3 milliárd dollárt hozott a gyártók számára.

– Ez az utolsó filmje a 2014 februárjában elhunyt Philip Seymour Hoffmann-nak. A színész a forgatások vége előtt hunyt el drogtúladagolásban, így utolsó jeleneteit dublőrök és számítógépes trükkök segítségével fejezték be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meríts a szívedből!

    Meríts a szívedből!

    Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

  • Így még nem láthattuk Budapestet

    Így még nem láthattuk Budapestet

    A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.