EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Soha többé nem leszek éhes – Az Éhezők Viadala: A kiválasztott 2.

Az Éhezők Viadala sorozat 2012-es indulásakor végre fellélegezhettek a szülők, hogy mostantól nem meszelik fehérre magukat a gyerekeik (Alkonyat), végre kinőttek a varázslópálcákkal való hadonászásból és a „vingardiumleviosázásból” (Harry Potter), és egy valóságos problémákat feszegető, intelligens sci-fiért rajonganak.  A sikerhez persze kellett egy olyan karizmatikus főszereplő, mint Jennifer Lawrence, aki ezzel a filmsorozattal vált korosztálya legnagyobb színésznőjévé. A kissé lassú előző rész után most bepörögnek az események és Katniss nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint hogy megölje Snow elnököt és megdöntse a Kapitólium diktatúráját.

HGMJ2-1940x1293Tudta-e?

– A két befejező film összköltségvetése több mint 250 millió dollár.

– Az eddigi három film több mint 2,3 milliárd dollárt hozott a gyártók számára.

– Ez az utolsó filmje a 2014 februárjában elhunyt Philip Seymour Hoffmann-nak. A színész a forgatások vége előtt hunyt el drogtúladagolásban, így utolsó jeleneteit dublőrök és számítógépes trükkök segítségével fejezték be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.