EUR: 309,58 Ft
CHF: 285,89 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program

Sorsjeggyel segítheti a leukémiás gyerekek gyógyulását

November 6-tól kapható a Szerencsejáték Zrt. Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegye. A kaparós játék megvásárlásával most a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány munkáját támogatja. A karácsonyi sorsjegy bevételéből ugyanis hatmillió forintot kap az alapítvány. 

Az alapítvány a hatmillió forintból elsősorban leukémiás gyerekek otthonaiban szeretne minél több steril szobát létrehozni. A Szerencsejáték Zrt. által felajánlott összegből több családnak tudunk majd segíteni a téli tüzelő beszerzésében, valamint jó pár tisztasági, fertőtlenítőszer- és tartósélelmiszer-csomagot tudunk szétosztani. Tervezzük a betegeink nyári táboroztatását is, ahol a gyerekek és szüleik egy pár napos közös pihenéssel léphetnek ki a szürke hétköznapokból. Bízunk benne, hogy sok új barátság, ismeretség is köttetik itt. Továbbra is próbáljuk a hozzánk érkező támogatáskérelmeket teljesíteni, attól függően, hogy melyik családnak mire van a leginkább szüksége, és ezen túl is előtérbe helyezzük rászorult családok készpénzzel történő támogatását. Ami nagyon fontos, hogy a pénzt közvetlen betegtámogatásra fogjuk fordítani. Az alapítvány életében eddig ez a legnagyobb támogatás, amit valaha is kapott. Kitartóan, töretlenül dolgozunk, s nagyon örülünk annak, hogy munkánkra felfigyelt a Szerencsejáték Zrt. is, és ezúton köszönjük nekik betegeink nevében is a segítséget! – fogalmazta meg Bajzát Krisztián, az alapítvány kuratóriumi elnöke.

teddy-bear-792273 children-891646

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.