EUR: 308,06 Ft
CHF: 284,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Szenvedélye miatt hagyott fel a tévézéssel a híradós

Három éve tűnt el a televízió képernyőjéről az MTV műsorvezetője, nyilvánosság helyett  ma már a szenvedélyének él.

Nagy Judit 12 éven át az MTV műsorvezetője volt, otthagyta a tévézést, hogy csokoládét tervezhessen.  Emellett speciális csokoládékócsoki-074stolókat, élményprogramokat és különböző tréningeket tart.  Legújabb csokoládéválogatásával nem csak az ízlelőbimbókat célozza meg, hanem Föld körüli utazásra invitálja azokat, akik megkóstolják a különleges édességet.

– Kislánykorom óta rajongok a csokoládéért! A sok ízlelés és a csokoládékészítés különös módon hatott a személyiségemre. Rádöbbentem arra, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az anyagban – mesélte Judit. – Ez az új kollekció egy 8 napos Földkörüli utazás. 8 égtáj, 8 bonbon, 8 íz, 8 kérdés. Az Iránytű kollekció egy ajándékba kapott idő, amit magunkra fordíthatunk. Lehetőség arra, hogy egy kicsit játsszunk illatokkal, ízekkel, és közben olyan dolgokon gondolkodjunk el, amire sosem jut időnk. Hiszem, hogy a magunkra szánt idő busásan megtérül!

nj08

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.