2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Szenvedélye miatt hagyott fel a tévézéssel a híradós

Három éve tűnt el a televízió képernyőjéről az MTV műsorvezetője, nyilvánosság helyett  ma már a szenvedélyének él.

Nagy Judit 12 éven át az MTV műsorvezetője volt, otthagyta a tévézést, hogy csokoládét tervezhessen.  Emellett speciális csokoládékócsoki-074stolókat, élményprogramokat és különböző tréningeket tart.  Legújabb csokoládéválogatásával nem csak az ízlelőbimbókat célozza meg, hanem Föld körüli utazásra invitálja azokat, akik megkóstolják a különleges édességet.


– Kislánykorom óta rajongok a csokoládéért! A sok ízlelés és a csokoládékészítés különös módon hatott a személyiségemre. Rádöbbentem arra, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az anyagban – mesélte Judit. – Ez az új kollekció egy 8 napos Földkörüli utazás. 8 égtáj, 8 bonbon, 8 íz, 8 kérdés. Az Iránytű kollekció egy ajándékba kapott idő, amit magunkra fordíthatunk. Lehetőség arra, hogy egy kicsit játsszunk illatokkal, ízekkel, és közben olyan dolgokon gondolkodjunk el, amire sosem jut időnk. Hiszem, hogy a magunkra szánt idő busásan megtérül!

nj08

Kapcsolódó Cikkek

  • Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Jövőhéten már Lisszabonban próbál az AWS

    Május 2-án már Lisszabonban próbál az AWS, az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Az utazás előtt formabontó, minikoncerttel egybekötött sajtótájékoztatót tartottak hétfőn, melyen a zenekar egyik tagja, Kökényes Dániel nem tudott részt venni, mert az aznapi próbán ugrás közben beverte a fejét és kórházba került.