2018. május 25., péntek
Orbán

Program

TableFree Éttermi Napok

Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője a budapesti Tacos Locos mexikói étteremben tartott sajtótájékoztatón nyitotta meg immáron 9. alkalommal a Tablefree Éttermi Napok foglalási rendszerét.

A Tablefree egy közkedvelt online étteremkereső és asztalfoglalási rendszer, amelynek eredeti célja az volt, hogy az egyes, általában fővárosokban élő idegen ajkúak számára egy gyors és átlátható felületet biztosítson éttermi asztalfoglalásaikhoz. Az oldal és az étteremleírások – egyedi módon Magyarországon – öt nyelven érhetők el. Mára azonban már a magyar közönség is megkedvelte az oldalt, hiszen azonnal, online láthatjuk, hogy van-e szabad asztal az általunk kiválasztott étteremben, valamint a legkülönfélébb szempontok szerint szűrve kereshetjük meg a kedvünkre való helyeket.


A Tablefree Éttermi Napok most is többszáz vendég részvételére számít, hiszen ez a promóció remek alkalom arra, hogy átlátható, “pénztárcánk” szempontjából is kiszámítható módon próbálhassunk ki jobbnál jobb új helyeket a városban. A háromfogásos menük ugyanis ezen a héten egységesen 3.300,- Ft vagy 5.500,-  Ft-ba kerülnek, így biztosan nem kell aggódnunk, hogy az ebédünk vagy vacsoránk során az egekbe szökik a fizetendő számla összege. Néhányan a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre. Az italfogyasztás ezen az összegen felül kerül felszámolásra, de sok helyen erre is készülnek kedvező ajánlatokkal.

restaurant-449952_1280

Kipróbálhatjuk Budapest legkülönlegesebb japán, indiai, thai, francia, olasz vagy éppen magyar konyháit többek között a La Perle Noire, Peppers, Chagall Café, Don Leone Restaurant, Buddha Bar, Spoon és Tacos Locos éttermekben, vagy akár a most először csatlakozott Selfie Grill& Bar, Trattoria da Massimo, Jerney Bistro, Itoshii vagy Izakaya Bistroban.


A Tablefree Éttermi Hét vendégei egyszerűen és gyorsan foglalhatják le asztalukat a www.tablefree.hu/hu12 oldalon. A dátum, az időpont, a vendégek száma és az étterem megadása után a vendég azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Helyek csak korlátozott számban érhetők el, így érdemes mielőbb foglalni!

 Tablefree Éttermi Napok
2015. november 19-25.

www.tablefree.hu

www.facebook.com/TableFree.Hungary

Asztalfoglalás a Tablefree Éttermi Napokra:

www.tablefree.hu/hu12

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.