EUR: 305,18 Ft
CHF: 268,58 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Tévén keresztül talált férjet A Kocka játékosa

Tegnap este kezdte meg a küzdelmet Kundlya Zsófia a TV2 legújabb ügyességi vetélkedőjében, A Kockában. A Testnevelési Főiskolát végzett Zsófia szabadidejében pom-pom lányokat oktat a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapatának. Zsófia 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg közelebbről az akrobatikus elemeket is tartalmazó amerikai sportággal.

KundlyaZSofi– Még a TF-en alapítottuk meg az első csapatunkat és később sokat jártunk ki szurkolni amerikai focimeccsekre. A tanítást ezután kezdtem el és 5 éve dolgozom együtt a dunakeszi csapatommal, akik közül páran elkísértek a műsorba, hogy szurkoljanak nekem – mesélte a játékos.

Zsófihoz tanulmányai alapján sokkal közelebb állnak az ügyességi vetélkedők, így azonnal kapva kapott az alkalmon, amint meglátta a TV2 felhívását. A csatorna műsorai azonban korábban sem voltak ismeretlenek a számára mind nézőként, mind szereplőként.

– Szerepeltem már a Sztárral szemben című műsorban, ahol a Schobert házaspárral kellett megküzdenem. Külön öröm számomra, hogy ennek a műsornak a kapcsán talált meg egy férfi a legnagyobb közösségi oldalon, amelyből randevú lett és később összeházasodtunk- mesélte Zsófia, aki a ma esti adásban továbbfolytatja a versenyt a 10 milliós fődíjért.

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.