EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Tévén keresztül talált férjet A Kocka játékosa

Tegnap este kezdte meg a küzdelmet Kundlya Zsófia a TV2 legújabb ügyességi vetélkedőjében, A Kockában. A Testnevelési Főiskolát végzett Zsófia szabadidejében pom-pom lányokat oktat a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapatának. Zsófia 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg közelebbről az akrobatikus elemeket is tartalmazó amerikai sportággal.

KundlyaZSofi– Még a TF-en alapítottuk meg az első csapatunkat és később sokat jártunk ki szurkolni amerikai focimeccsekre. A tanítást ezután kezdtem el és 5 éve dolgozom együtt a dunakeszi csapatommal, akik közül páran elkísértek a műsorba, hogy szurkoljanak nekem – mesélte a játékos.


Zsófihoz tanulmányai alapján sokkal közelebb állnak az ügyességi vetélkedők, így azonnal kapva kapott az alkalmon, amint meglátta a TV2 felhívását. A csatorna műsorai azonban korábban sem voltak ismeretlenek a számára mind nézőként, mind szereplőként.

– Szerepeltem már a Sztárral szemben című műsorban, ahol a Schobert házaspárral kellett megküzdenem. Külön öröm számomra, hogy ennek a műsornak a kapcsán talált meg egy férfi a legnagyobb közösségi oldalon, amelyből randevú lett és később összeházasodtunk- mesélte Zsófia, aki a ma esti adásban továbbfolytatja a versenyt a 10 milliós fődíjért.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.