EUR: 309,44 Ft
CHF: 285,13 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program

Tíz éves a Budapest Fashion Week

Jubileumi divatkiállítással, külföldi tervezők és 13 hazai designer legújabb kollekciójával várja a közönséget a tíz éves Budapest Fashion Week. A 2005 óta töretlen sikernek örvendő rendezvényen idén olyan tervezők munkáját csodálhatjuk meg, mint Andrea Szanyi, Chotronette vagy a MiaMia. A fergetes hangulatról a Passed, a Magma Tűzszínház, Horváth Zoli és Péterffy Lili gondoskodik.

Az esemény legfőbb célja, hogy lehetőséget teremtsen a magyar tervezőknek megmutatni ruhakölteményeiket egy olyan színvonalas hazai divatrendezvényen, amely nemzetközileg is ismert és népszerű. Az esemény megálmodója, Kenguru többször hangsúlyozta mennyire fontosnak tartja, hogy a hazai közönség is megismerkedjen a designerek kreációival és ezáltal személyesebbé váljon közöttük a kapcsolat.

11149424_458054911028235_6319559860984771898_n

Az első három napos bemutató 2005. novemberében volt az Almássy Téri Szabadidőközpontban, ahol egy látványos show keretében szinkronúszók nyitották meg az eseményt a medencés aulában. 2008 igazi áttörést hozott, hiszen a nemzetközi Fashion TV tulajdonosa Michel Adam személyesen látogatott el a VAM Design Centerben megrendezett eseményre, és a Budapest Fashion Week-kel ünnepelte a Fashion TV 11. születésnapját.

Az idei Budapest Fashion Weeken napi 5 bemutató mellett a szervezők egy jubileumi divatkiállítással is készülnek, illetve Czanik Mátyás festő kiállítása is emeli az esemény színvonalát. Az egyes fashionshow-k közben fellepőként pedig látható a Passed, a Magma Tűzszínház, Horváth Zoli és Péterffy Lili.

bfw 2015 fwBudapest Fashion Week – Program

November 25: Mohn À Lisa, Andrea Szanyi, Adam X Atelier, KE, Milica Trickovic

Fellépők: Magma tűzszínház Vendég: Passed

November 26: Cataleya, PT Woman, Chotronette, Ticci, Eli.B

Fellépők: Magma tűzszínház Vendég: Horváth Zoli

November 27: Kristin Martin, MiaMia, Timarcs, Lotus, Kenguru

Vendég fellépő: Péterffy Lili

 

Helyszín: PRLMNT, 1066 Budapest, Teréz körút 62.

Időpont: 2015. november 25-26-27

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 20.00 órakor kezdődnek.

 

Jegyek a helyszínen kaphatóak 2.000.-Ft áron.

További információk: www.facebook.com/budapestfashionweek

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.