2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XIX.kerület

Tökös kerti parti

Halloween Parti és garázsvásár Kispesten (Fotó: Keresztesi Balázs)

Árpi szép nagy tököt faragott
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Remek hangulatú halloweenpartit tartottak a kerület elsőként kialakított közösségi kertjében. Természetesen az Első Kis-pesti Kertben veteményesét gondozó erős ember, Nick Árpád sem hagyhatta ki a bulit, ő is kifaragta az angolszász ünnep jellegzetes tökfejét.

Halloween Parti és garázsvásár Kispesten (Fotó: Keresztesi Balázs)

Szellemjárta kert
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A kerttulajdonosok összekötötték a kellemeset a hasznossal, ugyanis garázsvásárt is tartottak. Volt, aki teljes ruhatárat hozott ki, mások megunt játékaikat kínálták a napos szombat délutánon.

Halloween Parti és garázsvásár Kispesten (Fotó: Keresztesi Balázs)

Szinte minden kapható volt a garázsvásáron
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.