EUR: 319,23 Ft
CHF: 274,79 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Vasárnap csak 14 embert fogtak el a határainkon

Tizennégy embert fogtak el a rendőrök tiltott határátlépés miatt vasárnap – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfő reggel a honlapján.

A tájékoztatás szerint a 14-ből tíz embert a magyar-szerb határszakaszon fogtak el, a magyar-horvát szakaszon viszont egyetlen illegális bevándorlót sem fogtak el a rendőrök vasárnap.

A rendőrség közölte azt is, január 1-jétől vasárnap éjfélig összesen 390 901 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek Magyarország schengeni külső határain.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.

 • Repüléssel ünnepel a lottómilliomos

  Repüléssel ünnepel a lottómilliomos

  Életében először ül repülőre a magyar lottómilliomos. Habár Andraschek László 2013-ban 636 milliót nyert a Skandináv lottón még soha nem ült utazott repülőn, de hatvanadik születésnapján egy Kanadába szóló jeggyel lepi meg felesége Anikó.