EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Volt, nincs autóroncs

A Lőrinci és a Bélatelepi út találkozásánál van egy buszmegálló. Az erdő által határolt területen egy Mitsubishi Carisma személygépkocsi-roncs hónapokig várta, hogy valaki elszállítsa. A Lokál utánajárt a többször bejelentett ügynek. Láss csodát, már híre, hamva sincs a járműnek!

Összetört autó az árokban 17. kerület ( Fotó: Sáfár Tibor)

A forgalmat nem akadályozza
( Fotó: Sáfár Tibor)

Olvasóink már a nyáron jelezték, hogy egy autó pihen az erdőben a Lőrinci út végén, a buszmegálló mögött, a Bélatelepi út túloldalán. Gondoltuk, hamarosan úgyis intézkednek az illetékesek, de amikor októberben arrafelé jártunk, még mindig ott volt a kocsi. A forgalmat nem akadályozta a fekete Mitsubishi. A már nyár óta ott veszteglő autón nem volt rendszám, összes ablaka ki volt törve, minden mozdíthatót eltávolítottak belőle. A környezetében pedig lassan szabályos szemétlerakó alakult ki, egyre csak nőtt az otthagyott bezsákolt hulladék.


A Lokál megkereste a XVII. kerületi rendőrkapitányságot, az út túloldalán lévő utcatábla házszáma ugyanis Rákosmentéhez tartozik. Mint kiderült, nem mi voltunk az egyetlenek, ugyanis legutóbb is náluk jelentették az esetet, de hamar rávilágítottak, nem ők az illetékesek. A Bélatelepi út azon szakasza, ahol az erdősáv húzódik, a XVIII. kerülethez tartozik. Ők kérdésünkre annyit megerősítettek, hogy valóban hónapok óta ott áll a gépjármű, de információt nem adhattak ki, csak annyit árultak el, kivizsgálás alatt van az ügy.

Összetört autó az árokban 17. kerület ( Fotó: Sáfár Tibor)

Összetört autó az árokban
17. kerület
( Fotó: Sáfár Tibor)

Az ORFK sajtóosztálya megkeresésünkre gyorsan reagált, és a következő választ küldte. „Az ön által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A gépjármű elszállításáról a rendőrség intézkedett.”


És valóban, miután az összes érdekeltet megkérdeztük az ügyben, a rendőrség lépett, és a gépjármű valóban nem rohad tovább az erdő szélén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.