2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Weisz Fanni báli kisokosa

Hamarosan megkezdődik a báli szezon, ennek apropóján pedig Weisz Fanni modell osztotta meg három szettjét és Fashion Days tippjeit a Lokál olvasóival.

Exkluzív divatesemény

Merjünk igazán extravagánsak és merészek lenni. A különféle anyagok és színek szabadon kombinálhatók, így egyszerre lehetünk elegánsak és lazák.

Divatesemenyre keszulve

Parti

Ha egy partira szól a meghívónk, elengedhetjük a fantáziánkat: Fanni farmerminiruhája, bőrdzsekije és zebramintás borítéktáskája egyszerre kislányos és vagány.

Indulás a partira

Bál

Ilyen eseményeknél a hölgyeknek kötelező a hosszú estélyi ruha, amely stólával vagy kiskabáttal párosítható. Fontos szerepet kapnak a kiegészítők is, ezek passzoljanak egymáshoz!

Bali szett

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.