EUR: 307,65 Ft
CHF: 267,46 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Aktuális

1,2 milliárdos autót törtek rommá – fotó és videó!

Egy különleges autót tört össze egy kínai milliárdos, Mr. Liu. Még nézni is rossz, ahogy a legalább 960 lóerős Koenigsegg Agera R-vel a korlátnak csapódik.

A kocsi értéke körülbelül 4,08 millió dollár, ami átszámítva 1,2 milliárd forintnak felel meg. Ez a típusú autó egyike a világ legritkább kocsijának. Az ütközés miatt a járgányt most Svédországba kell szállítani, hogy megjavíthassák. Ezek szerint erre még látnak esélyt. A balesetet az okozta, hogy a luxusjárgány túl gyorsan ment – ebben segített az 1140 lóerő is – összeütközött egy másik autóval majd a korlátnak ütközött.

A kínai hatóságok szerint ez az ország történelmének eddigi legdrágább autóbalesete.

A balesetről készült videót ide kattintva lehet megnézni!

Koenigsegg-Agera

fotó: Stringer – Imaginechina/Associated Press

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább marakodik a baloldal

    Tovább marakodik a baloldal

    Nagyon elegük van már az embereknek a baloldali hisztiből. Lassan már gyomorgörcsöt okozó szitokszóvá válik az összefogás kifejezés. A legnagyobb közösségi oldalon most például óriási a felháborodás, mert az ellenzéki pártok sorra lemondták, hogy egy színpadra álljanak a közös október 23-ai rendezvényen.

  • Tárgyalásokat kezdett eladásáról a Weinstein Co.

    Tárgyalásokat kezdett eladásáról a Weinstein Co.

    Azonnali tőkeinjekciót kap a Colony Capital alapkezelőtől a Weinstein Co. produkciós vállalat, amely tárgyalásokat is kezdett a cég egészének, vagy egy jelentős részének az eladásáról – jelentette be hétfőn közleményben a két érintett fél.