2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Aktuális

1,2 milliárdos autót törtek rommá – fotó és videó!

Egy különleges autót tört össze egy kínai milliárdos, Mr. Liu. Még nézni is rossz, ahogy a legalább 960 lóerős Koenigsegg Agera R-vel a korlátnak csapódik.

A kocsi értéke körülbelül 4,08 millió dollár, ami átszámítva 1,2 milliárd forintnak felel meg. Ez a típusú autó egyike a világ legritkább kocsijának. Az ütközés miatt a járgányt most Svédországba kell szállítani, hogy megjavíthassák. Ezek szerint erre még látnak esélyt. A balesetet az okozta, hogy a luxusjárgány túl gyorsan ment – ebben segített az 1140 lóerő is – összeütközött egy másik autóval majd a korlátnak ütközött.

A kínai hatóságok szerint ez az ország történelmének eddigi legdrágább autóbalesete.

A balesetről készült videót ide kattintva lehet megnézni!

Koenigsegg-Agera

fotó: Stringer – Imaginechina/Associated Press

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintegy kétmilliárd forinttal támogatják a felsőoktatást

  Mintegy kétmilliárd forinttal támogatják a felsőoktatást

  Bevezetik az országos felsőoktatási kompetenciamérést és bővül a digitális tankönyvtár is az Oktatási Hivatal (OH) kiemelt programjának köszönhetően, amely mintegy kétmilliárd forintos uniós támogatásból 2019 szeptemberéig valósulhat meg – közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.

 • Hatalmasat nőtt a házasságkötések száma

  Hatalmasat nőtt a házasságkötések száma

  Hét év alatt csaknem a másfélszeresére, 35 500-ról 51 800-ra nőtt a házasságkötések évenkénti száma Magyarországon. Ennyi idő alatt ilyen mértékű emelkedés utoljára a második világháború utáni években, 1945 és 1950 között történt, amikor a világégés alatt elmaradó esküvőket pótolták be a párok – írta a Magyar Nemzet szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss tanulmánya alapján.

 • Donald Trump nagyon egészséges, csak le kell fogynia

  Donald Trump nagyon egészséges, csak le kell fogynia

  Az elnök nagyon egészséges, csak le kell fogynia – mondta Ronny Jackson, a Fehér Ház orvosa, aki kedden sajtótájékoztatón ismertette a múlt pénteken Donald Trump elnökön végzett orvosi vizsgálat eredményeit.