EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Aktuális

1,2 milliárdos autót törtek rommá – fotó és videó!

Egy különleges autót tört össze egy kínai milliárdos, Mr. Liu. Még nézni is rossz, ahogy a legalább 960 lóerős Koenigsegg Agera R-vel a korlátnak csapódik.

A kocsi értéke körülbelül 4,08 millió dollár, ami átszámítva 1,2 milliárd forintnak felel meg. Ez a típusú autó egyike a világ legritkább kocsijának. Az ütközés miatt a járgányt most Svédországba kell szállítani, hogy megjavíthassák. Ezek szerint erre még látnak esélyt. A balesetet az okozta, hogy a luxusjárgány túl gyorsan ment – ebben segített az 1140 lóerő is – összeütközött egy másik autóval majd a korlátnak ütközött.

A kínai hatóságok szerint ez az ország történelmének eddigi legdrágább autóbalesete.

A balesetről készült videót ide kattintva lehet megnézni!

Koenigsegg-Agera

fotó: Stringer – Imaginechina/Associated Press

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Orgia közben csapott le a rendőrség

    Orgia közben csapott le a rendőrség

    Thaiföldön virágzik a szexturizmus. Nincs olyan perverz kívánság, amit az erre kihegyezett üzletág ne tudna kielégíteni. A napokban azonban a Ban Tulip Hotelben Dél-Pattayán több, mint 20 embert állítottak elő, amikor egy kemény orgiát szakítottak félbe az egyenruhások.

  • A nap képe: Világjáró vizsla

    A nap képe: Világjáró vizsla

    Bemutatjuk Whiskyt, a négyéves vadászebet, aki gazdájával már szinte az egész világ összes mesebeli táját bejárta. Gazdája, Adele imádja a természetet, így nem csoda, hogy hűséges társával, a magyar vizslával egyre több lélegzetelállító helyre igyekeznek eljutni.