EUR: 308,26 Ft
CHF: 282,27 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Sport

217 millió dolláros baseball szerződést kötöttek

A világ egyik legjobb dobójátékosa, David Price hét évre 217 millió dolláros (64 milliárd forint) szerződést köt az észak-amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) szereplő Boston Red Sox csapatával.

Sajtóértesülések szerint a megállapodás akkor lép érvénybe, ha a 30 éves sztár sikeresen átesik a fizikai felmérőn. Az összeget tekintve az igazolás MLB-rekord lesz.

A balkezes, ötszörös All Star-válogatott Price-t az elmúlt idényben a Detroit Tigerstől cserélték el a Toronto Blue Jayshez, és a kanadai együttest a rájátszásba segítette.

A gyenge dobójátékot produkáló Boston ugyanakkor a 2015-ös szezonban utolsó lett csoportjában, miután a 162 meccses alapszakaszban csak 78 találkozót tudott megnyerni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Egész éjszaka buliztak Madridban

    Egész éjszaka buliztak Madridban

    Edzőként ez életem legszebb napja – mondta Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, akivel a csapat öt év után először lett bajnok, amikor a spanyol bajnokság utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzte idegenben a Málagát.

  • Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

    Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

    Risztov Éva is népszerűsíti a júliusi 17. FINA-világbajnokságot. Az olimpiai bajnok kipróbálta azokat a játékokat is, amelyekkel több fővárosi helyszín mellett Győrben, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Balatonfüreden is találkozhatnak az érdeklődők.