EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb II.kerület

A Marcziba Szalóki Ági hozza a Mikulást

Műhely jubileumi est Szalóki Ági

Mikuláskor a Körforgással várja a kicsiket Ági

Szalóki Ági elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak énekel Mikuláskor dupla koncerten a Marczibányi téri Művelődési Központban. Az énekesnő azonban úgy gondolja, a Gingalló, a Körforgás dalai a koncertre látogató felnőtteknek sem okoznak csalódást.

Szalóki Ági a Mikulás-rendezvény előtt New Yorkban, utána Bécsben lép fel, ahol felnőtteknek ad koncertet.


– Minden egyes gyerekkoncert nagy örömmel tölt el, nincs semmi, ami ezt az örömöt csorbíthatná, sem fáradtság, sem rossz idő, de még betegség sem. A találkozás a gyerekekkel csakis feltölt, szárnyaltat, kiemel a hétköznapokból, a nyomasztó felnőttproblémák halmazából. Szerencsére a december 1-jei koncerten New Yorkban is találkoztam gyerekekkel: a Magyar Főkonzulátuson együtt kezdtünk az ünnepre hangolódni versekkel, ének- és gitárszóval. Bécsben, december 11-én a Szamos cukrászdában gőzölgő forró csoki mellett beszélgetünk majd, és karácsonyi dalokat is énekelek. A Bécsben lakó magyar közösség nagyon aktív és hála istennek sok gyerekük is van. Várom a találkozást!

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.