EUR: 308,88 Ft
CHF: 288,40 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb II.kerület

A Marcziba Szalóki Ági hozza a Mikulást

Műhely jubileumi est Szalóki Ági

Mikuláskor a Körforgással várja a kicsiket Ági

Szalóki Ági elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak énekel Mikuláskor dupla koncerten a Marczibányi téri Művelődési Központban. Az énekesnő azonban úgy gondolja, a Gingalló, a Körforgás dalai a koncertre látogató felnőtteknek sem okoznak csalódást.

Szalóki Ági a Mikulás-rendezvény előtt New Yorkban, utána Bécsben lép fel, ahol felnőtteknek ad koncertet.

– Minden egyes gyerekkoncert nagy örömmel tölt el, nincs semmi, ami ezt az örömöt csorbíthatná, sem fáradtság, sem rossz idő, de még betegség sem. A találkozás a gyerekekkel csakis feltölt, szárnyaltat, kiemel a hétköznapokból, a nyomasztó felnőttproblémák halmazából. Szerencsére a december 1-jei koncerten New Yorkban is találkoztam gyerekekkel: a Magyar Főkonzulátuson együtt kezdtünk az ünnepre hangolódni versekkel, ének- és gitárszóval. Bécsben, december 11-én a Szamos cukrászdában gőzölgő forró csoki mellett beszélgetünk majd, és karácsonyi dalokat is énekelek. A Bécsben lakó magyar közösség nagyon aktív és hála istennek sok gyerekük is van. Várom a találkozást!

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.