EUR: 304,65 Ft
CHF: 273,01 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb II.kerület

A Marcziba Szalóki Ági hozza a Mikulást

Műhely jubileumi est Szalóki Ági

Mikuláskor a Körforgással várja a kicsiket Ági

Szalóki Ági elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak énekel Mikuláskor dupla koncerten a Marczibányi téri Művelődési Központban. Az énekesnő azonban úgy gondolja, a Gingalló, a Körforgás dalai a koncertre látogató felnőtteknek sem okoznak csalódást.

Szalóki Ági a Mikulás-rendezvény előtt New Yorkban, utána Bécsben lép fel, ahol felnőtteknek ad koncertet.

– Minden egyes gyerekkoncert nagy örömmel tölt el, nincs semmi, ami ezt az örömöt csorbíthatná, sem fáradtság, sem rossz idő, de még betegség sem. A találkozás a gyerekekkel csakis feltölt, szárnyaltat, kiemel a hétköznapokból, a nyomasztó felnőttproblémák halmazából. Szerencsére a december 1-jei koncerten New Yorkban is találkoztam gyerekekkel: a Magyar Főkonzulátuson együtt kezdtünk az ünnepre hangolódni versekkel, ének- és gitárszóval. Bécsben, december 11-én a Szamos cukrászdában gőzölgő forró csoki mellett beszélgetünk majd, és karácsonyi dalokat is énekelek. A Bécsben lakó magyar közösség nagyon aktív és hála istennek sok gyerekük is van. Várom a találkozást!

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.