2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XIII.kerület

A szakadék szélén a Vasas

Úgy látszik, nincs kiút. A Vasas újabb vereséget szenvedett az NB I-es labdarúgó-bajnokságban – ezúttal a Puskás Akadémia győzött 4–2-re a Fáy utcában.

vasaspuskas

Bár itt Hermány Bence hárítani tudott, négyszer is a Vasas kapujába került a labda (Fotó: Takács József)

Bár a mérkőzést a Vasas kezdte jobban, Ádám vezető góljára a Puskás Akadémia három góllal válaszolt, és bár az angyalföldi csapat kissé szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, a végén sima vereséget szenvedett, és továbbra is a bajnokság utolsó helyén áll.


vasaspuskas3

A Vasas ismét elbukott, Remilit (10-es) kiállították (Fotó: Takács József)

– Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell.  Az első 30 percben  helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést – mondta lapunknak Simon Antal vezetőedző. – Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyeneket a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidőben ziccert hibáztunk, majd Remili kiállíttatta magát, mégis szereztünk egy gólt. A pontszerzésre azonban nem volt esélyünk, a piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat.

vasaspuskas2

Simon Antal edző szerint a védelem jobb oldala több hibát is elkövetett (Fotó: Takács József)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.