EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIII.kerület

A szakadék szélén a Vasas

Úgy látszik, nincs kiút. A Vasas újabb vereséget szenvedett az NB I-es labdarúgó-bajnokságban – ezúttal a Puskás Akadémia győzött 4–2-re a Fáy utcában.

vasaspuskas

Bár itt Hermány Bence hárítani tudott, négyszer is a Vasas kapujába került a labda (Fotó: Takács József)

Bár a mérkőzést a Vasas kezdte jobban, Ádám vezető góljára a Puskás Akadémia három góllal válaszolt, és bár az angyalföldi csapat kissé szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, a végén sima vereséget szenvedett, és továbbra is a bajnokság utolsó helyén áll.

vasaspuskas3

A Vasas ismét elbukott, Remilit (10-es) kiállították (Fotó: Takács József)

– Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell.  Az első 30 percben  helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést – mondta lapunknak Simon Antal vezetőedző. – Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyeneket a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidőben ziccert hibáztunk, majd Remili kiállíttatta magát, mégis szereztünk egy gólt. A pontszerzésre azonban nem volt esélyünk, a piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat.

vasaspuskas2

Simon Antal edző szerint a védelem jobb oldala több hibát is elkövetett (Fotó: Takács József)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.