EUR: 309,07 Ft
CHF: 285,49 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XIII.kerület

A szakadék szélén a Vasas

Úgy látszik, nincs kiút. A Vasas újabb vereséget szenvedett az NB I-es labdarúgó-bajnokságban – ezúttal a Puskás Akadémia győzött 4–2-re a Fáy utcában.

vasaspuskas

Bár itt Hermány Bence hárítani tudott, négyszer is a Vasas kapujába került a labda (Fotó: Takács József)

Bár a mérkőzést a Vasas kezdte jobban, Ádám vezető góljára a Puskás Akadémia három góllal válaszolt, és bár az angyalföldi csapat kissé szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, a végén sima vereséget szenvedett, és továbbra is a bajnokság utolsó helyén áll.

vasaspuskas3

A Vasas ismét elbukott, Remilit (10-es) kiállították (Fotó: Takács József)

– Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell.  Az első 30 percben  helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést – mondta lapunknak Simon Antal vezetőedző. – Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyeneket a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidőben ziccert hibáztunk, majd Remili kiállíttatta magát, mégis szereztünk egy gólt. A pontszerzésre azonban nem volt esélyünk, a piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat.

vasaspuskas2

Simon Antal edző szerint a védelem jobb oldala több hibát is elkövetett (Fotó: Takács József)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.