EUR: 304,40 Ft
CHF: 272,75 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XIII.kerület

A szakadék szélén a Vasas

Úgy látszik, nincs kiút. A Vasas újabb vereséget szenvedett az NB I-es labdarúgó-bajnokságban – ezúttal a Puskás Akadémia győzött 4–2-re a Fáy utcában.

vasaspuskas

Bár itt Hermány Bence hárítani tudott, négyszer is a Vasas kapujába került a labda (Fotó: Takács József)

Bár a mérkőzést a Vasas kezdte jobban, Ádám vezető góljára a Puskás Akadémia három góllal válaszolt, és bár az angyalföldi csapat kissé szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, a végén sima vereséget szenvedett, és továbbra is a bajnokság utolsó helyén áll.

vasaspuskas3

A Vasas ismét elbukott, Remilit (10-es) kiállították (Fotó: Takács József)

– Úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kezdeni kell.  Az első 30 percben  helyzeteket alakítottunk ki, megszereztük a vezetést – mondta lapunknak Simon Antal vezetőedző. – Ezt követően sajnos a jobb oldalunkon kétszer is megvertek minket és gólokat szereztek. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mint amilyeneket a jobb oldali védőnk elkövetett. A harmadik gól után nagyon messzire került a győzelem. A második félidőben ziccert hibáztunk, majd Remili kiállíttatta magát, mégis szereztünk egy gólt. A pontszerzésre azonban nem volt esélyünk, a piros lap és a védelmi hibák megpecsételték a sorsunkat.

vasaspuskas2

Simon Antal edző szerint a védelem jobb oldala több hibát is elkövetett (Fotó: Takács József)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.