2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb I.kerület II.kerület XII.kerület

Brótéknál már kész az ünnepi sütemény

Buda egyik legjobb péksége már készen áll a karácsonyra. A Németvölgyi úti Villa Bagatelle-ben és a MOM parkbeli Bagatelliniben a Brót pékség egészséges és tartósítószer-mentes ünnepi süteményei várják a vendégeket.

Villa Bagatelle pékség adventi kínálata ( Fotó: Sáfár Tibor)

A Brót Pékség pultja már ünnepbe öltözött a Villa Bagatelle-ben

A budai Brót pékségben minden kenyér, péksütemény és egyéb finomság hagyományos módon készül, kizárólag első osztályú természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül.


– Semmiféle tartósítószert, sütőport sem használunk, kenyereink 18-20 órán át kelnek. Lemondunk a csúcsteljesítményű, automatizált technológiákról, kenyereinket kézzel formáljuk. Péksüteményeink alapanyagai frissek és egészségesek. Ugyanez igaz a süteményeinkre és természetesen a karácsonyi kínálatunkra – tudtuk meg Szente Csilla értékesítési és marketingvezetőtől. S hogy mik is ezek a különleges karácsonyi finomságok? Diós és mákos bejgli, ugyanezek mini és paleo változata. Az ünnepi asztalról elmaradhatatlan mézes kalács, a tradicionális német stollen, a belga csokis keksz, a narancsos mádlen és a vaníliás kifli már mind ott várja a készülődőket a Brót pékség karácsonyfája alatt a Villa Bagatelle-ben és a Bagatelliniben.

A Villa Bagatelle-ben Orsit és anyukáját kérdeztük, miért szeretnek ide járni.


BRÓTPÉKSÉG Villa Bagatelle ( Fotó: Sáfár Tibor)

Orsi kedvence a répatorta

– Több óvoda is van a közelben, mi az Orbánhegyiből jövünk be hazafelé menet. Egyrészt útba esik, másrészt a kislányom odavan az itteni csokis kekszért és a répatortáért. Én pedig kávézni szoktam, mert itt az is különleges. Nagyon jó, hogy vannak kisgyerekfalatok, és nem kell feltétlenül egy egész süteményt megvenni, így többfélét is meg tudunk kóstolni – mesélte a négy és fél éves Orsi anyukája, Rita. Hozzátette, van egy kisfia is, ő is nagyon hálás, ha jutalmul hazafelé kaphat egy sütifalatkát Brótéknál.

Villa Bagatelle pékség adventi kínálata ( Fotó: Sáfár Tibor)

Így készül az adalékanyag-mentes vaníliás kifli

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.