EUR: 324,59 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb

Dobrády Ákos: Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam Eszterre

iszak_dobrady3Dobrády Ákos a karrierjével és a magánéletével is elégedett. Az énekes hisz a szerencsében és a boldogságban, hisz három éve rátalált az igazira, akivel az egész életét szívesen megosztja.

– Alapvetően szerencsésnek tartom magam, ami persze óriási közhely de tényleg jó érzéssel tölt el, hogy azt csinálhatom amit szeretek – kezdte a Lokálnak Dobrády Ákos, a TNT egykori tagja.


– Nem gondolom, hogy a szerencse az ember ölébe hullik. Tenni is kell érte, ha az embernek vannak céljai és vágyai. Munkát kell fektetni bele és hittel kell a céljainkra koncentrálni. Akkor talán megtörténik az, amit sokan szerencsének gondolnak, pedig nem csak az: jókor leszel jó helyen és ezáltal sikeres lehetsz. A másik fontos dolog, hogy meg kell tanulni az emberekhez jól viszonyulni. Én próbálok még a kábelhordó sráccal is jó kapcsolatot ápolni és foglalkozni a problémájával. Nem szabad elszállni magunktól, akármivel is foglalkozunk – magyarázta a zenész, aki a magánéletében is kiteljesedett. Több mint három éve vannak együtt Iszak Eszterrel, akit Costa Ricán a tengerparton el is jegyzett.

– Nem kérdés, hogy ebben is szerencsés vagyok. Olyan nővel élek együtt, akivel el is tudom képzelni, hogy leéljem az életem. Persze visszagondolva a múltra, mindenkinek vannak olyan kapcsolatai amik nem úgy sikerültek, ahogyan elképzeltük, de abból is lehet tanulni. Hál’ Istennek ha le is zárult egy kapcsolatom, a jó viszony mindig megmaradt – tette hozzá az énekes, aki élete egyik legnagyobb szerencséjének azt tartja, hogy még gyerekkorában tombolán nyert egy bakelitlemezt, aminek egyik oldalán a Vuk, másik oldalán pedig a Moncsicsi zenéje volt.


Budapest, 2009. november 29. Dobrády Ákos, a műsor sztárvendége énekel 2009. november 28-án. Csillag születik 2009 címmel tehetségkutató verseny második középdöntőjét rendezték az RTL Klub kereskedelmi televíziócsatornán. MTI Fotó: Czimbal Gyula

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.