EUR: 308,44 Ft
CHF: 287,98 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb

Dobrády Ákos: Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam Eszterre

iszak_dobrady3Dobrády Ákos a karrierjével és a magánéletével is elégedett. Az énekes hisz a szerencsében és a boldogságban, hisz három éve rátalált az igazira, akivel az egész életét szívesen megosztja.

– Alapvetően szerencsésnek tartom magam, ami persze óriási közhely de tényleg jó érzéssel tölt el, hogy azt csinálhatom amit szeretek – kezdte a Lokálnak Dobrády Ákos, a TNT egykori tagja.

– Nem gondolom, hogy a szerencse az ember ölébe hullik. Tenni is kell érte, ha az embernek vannak céljai és vágyai. Munkát kell fektetni bele és hittel kell a céljainkra koncentrálni. Akkor talán megtörténik az, amit sokan szerencsének gondolnak, pedig nem csak az: jókor leszel jó helyen és ezáltal sikeres lehetsz. A másik fontos dolog, hogy meg kell tanulni az emberekhez jól viszonyulni. Én próbálok még a kábelhordó sráccal is jó kapcsolatot ápolni és foglalkozni a problémájával. Nem szabad elszállni magunktól, akármivel is foglalkozunk – magyarázta a zenész, aki a magánéletében is kiteljesedett. Több mint három éve vannak együtt Iszak Eszterrel, akit Costa Ricán a tengerparton el is jegyzett.

– Nem kérdés, hogy ebben is szerencsés vagyok. Olyan nővel élek együtt, akivel el is tudom képzelni, hogy leéljem az életem. Persze visszagondolva a múltra, mindenkinek vannak olyan kapcsolatai amik nem úgy sikerültek, ahogyan elképzeltük, de abból is lehet tanulni. Hál’ Istennek ha le is zárult egy kapcsolatom, a jó viszony mindig megmaradt – tette hozzá az énekes, aki élete egyik legnagyobb szerencséjének azt tartja, hogy még gyerekkorában tombolán nyert egy bakelitlemezt, aminek egyik oldalán a Vuk, másik oldalán pedig a Moncsicsi zenéje volt.

Budapest, 2009. november 29. Dobrády Ákos, a műsor sztárvendége énekel 2009. november 28-án. Csillag születik 2009 címmel tehetségkutató verseny második középdöntőjét rendezték az RTL Klub kereskedelmi televíziócsatornán. MTI Fotó: Czimbal Gyula

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.