2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Édesanyjukkal szépülnek a sztárok

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu édesanyjuktól örökölték gyönyörű bőrüket, így nem csoda, hogy a szépségápolás terén is bíznak a tanácsaikban. Malek Andit mamája tanította meg a szemceruza használatára, Illés Fanninak hétvégenként ápoló arcpakolásokat készít az anyukája, Lilu pedig gyakran kap karácsonyra különleges krémeket az édesanyjától.

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu szinte minden nap beszélnek az anyukájukkal, és a szépségápolás kapcsán is mindig számíthatnak segítő tanácsaikra. Több bőrápolási és sminkelési trükköt is ellestek az édesanyjuktól, a szemceruza használatától kezdve a tápláló arcpakolások készítésén át egészen az elalvás előtti arctisztításig. A három hölgy most egy természetes szépséget hirdető kampány arcai, az őssejtes kozmetikumokkal még ők is tudtak újat mutatni a mamájuknak.


Malek Andi szerint a mamája arca a hetedik iksz után is gyönyörű, ami elsősorban a lelki nyugalom eredménye. „Minden gyerek csodálatosnak látja a mamáját, az én anyukámat viszont egy egész ország találta szépnek. Már születésem előtt ismert énekesnő volt, és dalaival belopta magát az emberek szívébe. Most hetvenen felül van, és az arca még mindig gyönyörű, mert a lelke és a gondolatai szépek. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy napról napra nagyobb békét talál önmagában és a világban, és ez a nyugalom kisimítja az arcát” – árulta el Andi, aki hozzátette: gyerekkorában a mamájával sokat vicceltek a sminkeléssel. „Anyu már korán megmutatta, hogyan kell fekete szemceruzával kihúzni a szemem, de a legnagyobb buli az volt, amikor az alig páréves kisöcsémnek kackiás bajuszt rajzoltunk. Amikor a lányom, Léna elkezdte felfedezni a sminktáskámat, jobbnak láttam, ha neki is összeállítok egyet a gyerekbőrt nem bántó festékekből. Ezekkel gyakran ki is pingálom őt, így az édesanyámtól tanult sminkelési trükkök több generáción keresztül öröklődnek” – mesélt a színésznő.

malek_andi_edesanyjaval

Illés Fanni is sok szépségtippet lesett el az anyukájától, aki hétvégenként különleges arcpakolásokat készít a számára. „Az arcomra mézes, tojásos, élesztős pakolásokat használok, amiket jellemzően az anyukám készít el nekem – én csak ritkán kísérletezek a tőle kapott receptek önálló kipróbálásával. Anyu figyel arra, hogy mindannyian egészségesen táplálkozzunk és mindig természetes hatóanyagokat tartalmazó, alumínium-, parabén- és szulfátmentes szépségápoló szereket használjunk” – mesélte a sportoló, aki nevetve tette hozzá: „Anyukám jellemzően akkor szépítkezik, amikor egyedül van otthon, mert fél, hogy fotókat készítenénk róla a húgommal.”


illesfanni_edesanyjaval_csaladjaval

Lilu gyakran kap karácsonyra különleges kozmetikumokat az édesanyjától. „Anyukám sokat törődik a bőrével, ami meg is látszik rajta, mert fiatalos és gyönyörű. Az ő példáját követve tanultam meg, hogy minden este lemossam magamról a sminket, és tiszta arcbőrrel menjek aludni. Arra a mozdulatra is tökéletesen emlékszem, amivel lefekvés előtt bekente a kezét. A karácsony a kedvenc közös ünnepünk, amikor az egész család összegyűlik – ilyenkor gyakran találok általa már kipróbált, különleges kozmetikumokat a fa alatt. Az idén valószínűleg én is megajándékozom majd a kedvenc őssejtes csodaszereimmel” – árulta el a műsorvezető.

lilu_edesanyjaval

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.