EUR: 307,74 Ft
CHF: 286,67 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Belföld

Elfogták a margitszigeti futók rémét!

Budapest, 2015. december 7.
Kutyás rendőrök vigyáznak a futókra 2015. december 7-én a Margitszigeten, ahol megkezdték a kamerarendszer és segélyhívó oszlopok kiépítését. A futókör mentén eddig 36 kamerát és 6 segélyhívó oszlopot telepítettek. A belső területeken 51 kamera és 10 segélyhívó oszlopot telepítenek, az elhelyezésük két héten belül befejeződik.
MTI Fotó: Soós Lajos

Elfogták a rendőrök szerda hajnalban Budapesten azt a férfit, aki november végén bántalmazott egy nőt a margitszigeti futópályán – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-t.

A kerületi járőrök szerdán 3 óra 40 perckor a Margitszigeten igazoltattak egy 29 éves férfit, akit előállítottak az angyalföldi rendőrkapitányságra.

A beszerzett adatok alapján a XIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki F. Balázst, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint 2015. november 22-én az esti órákban egy férfi a Margitszigeten kialakított futópályán egy ott futó nőt hátulról megragadott, bántalmazott majd elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövető elfogása, valamint a közrend és közbiztonság biztosítása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet vezetett be a sziget területén, és széleskörű adatgyűjtést hajtott végre, tanúkat kutatott fel – derül ki a tájékoztatásból.

Kapcsolódó Cikkek